#4 photos & videos

just now

She looking mean 👁👿 Pc @nico_thewall - - - - - - - - - - - #ford #2003fordf150 #v6 #4 .2L #xlt #dodge #ram #ram1500 #v8 #5 .7hemi

20
just now

Happy miland buat diri sendiri🎂Selamat ulang tahun💕mungkin sekedar kata Ucapan selamat ultah buat diri sendiri😘 Tapi terkadang kata Ucapan bisa menjadi Do'a dan Harapan untuk diriku atau menjadi sesuatu Yg membahagiakan😁 hbd Buat diri sendiri Semoga bisa jadi istri yg baik untuk suami qhu #Mr .darwinrangkuty # semoga panjang umur,tambah dewasa,sehat selalu,dimudahkan rezekinya,intinya Do'a TERBAIK buat diriku🙏🙏 #HappyBirtdhyToMe 😩😘🎂🎉🎉🎊 #Alhamdulillah 23😘Years #4 July 1998

00
just now

THE AMAZING RASULULLAH ﷺ SERI 4* Perjalanan hidup Rasulullah Muhammad ﷺ sangatlah menakjubkan. Kisah menakjubkan itu diangkat dengan seru, penuh warna, dan kaya ilustrasi dalam serial THE AMAZING RASULULLAH. Pada jilid keempat ini akan kita temukan perjuangan yang dihiasi berbagai kemenangan, hingga pada akhirnya masa tugas beliau berakhir, dan beliau pun berpulang ke hadirat Allah Ta'ala. "Ini buku terakhir dari seri The Amazing Rasulullah, dan bagi sy ini seri tersedih, karena harus menceritakan wafatnya manusia mulia Muhammad ﷺ." (Sayf Muhammad Isa ) Semoga di akhirat kelak, kita semua mendapatkan safaat nya, Allahumma shalli'ala Muhammad. The Amazing Rasulullah #4 📝 Penulis : Sayf Muhammad Isa Penerbit : Ghazi Publishing Ukuran : 14,5 x 21 cm Tebal : 144 hal Full Color Berat : 250 gram Harga : Rp 90.000 🎁 Bonus Pin keren selama periode Pre Order ⏳Pre Order sampai 11 Juli 2020 Pengiriman InsyaAllah mulai 18 Juli 2020 Saat ini bukunya sedang dalam proses cetak. Pre order sudah dibuka .... Ayo buruan pesan sebelum kehabisan!!

01
just now

Happy 4th the July . . #4 #july #4thjuly

00
1 minute ago

#4 𝐌𝐔𝐒𝐄: momo hirai 𝐓𝐈𝐌𝐄: 2 h𝑜𝑢𝑟𝑠 𝐀𝐏𝐏𝐋𝐈𝐂𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐒: 𝑖𝑏𝑖𝑠 𝑝𝑎𝑖𝑛𝑡 𝑥 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐔𝐑𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓𝐒: 𝑝𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠𝑡 𝒕𝒂𝒈𝒔 ➢ #momo #hiraimomo #iconedit #rp #rpedit #twice #twiceedit #ibispaintx #edit #icon #momoedit #graphics #aescattogfx

00
1 minute ago

Así mismo es... Si no los enseñas desde modo compota no aprenden.. #4 #Julio #4Jul #Sábado #saturday #july

10
1 minute ago

Давайте знакомиться поближе😊 Я заметила, что в последнее время число моих подписчиков значительно выросло. Хочу поблагодарить всех вас за интерес к моей странице и предлагаю вам познакомится поближе. Давайте сыграем в игру. Ниже я напишу 10 фактов о себе, 8 из которых будут чистой правдой✅, а 2 - откровенной ложью❌: 📌 факт #1 : У меня 2 высших образования. 📌факт #2 : Я успела дважды побывать замужем. 📌 факт #3 : Я-сахарный наркоман. Ни дня не могу прожить без чего-нибудь сладенького. 📌факт #4 : В детстве я мечтала стать моделью и участвовала во всех школьных конкурсах красоты. 📌факт #5 : За последние 10 лет я успела побывать в 8 странах. 📌факт #6 : Я с детства люблю читать книги в жанре «Научная фантастика». 📌 факт #7 : Я обожаю спорт. Не представляю свою жизнь без физических нагрузок. 📌 факт #8 : Моя мечта - объехать весь мир и побывать в космосе. 📌 факт #9 : В детстве разным тусовкам я предпочитала творческое уединение: рисовала, писала стихи и вела дневник. 📌 факт #10 : Я научилась готовить благодаря интернету. Попробуйте угадать в каких пунктах скрывается ложь? ) С нетерпением жду ваши варианты в комментариях под этим постом. А завтра раскрою вам всю правду.

10
1 minute ago

【 PreOrder 】 100ML Forest For Men All-In-One Essence IDR 300.000   One Forest For Men All-in-One Essences diformulasikan dengan ragi Hitam dari hutan Gotjawal Jeju, yang berfungsi untuk membantu membangun pelindung kulit hanya dengan satu kali pompa, serta memberikan kesehatan dan kepercayaan diri pada kulit pria. Pore Care Diformulasikan dengan peptide yang dapat mengontrol sebum berlebih dan merawat pori-pori membesar agar kulit kembali menjadi lembut. Cocok untuk kulit berjenis kombinasi dan juga berminyak. Trouble Care Diformulasikan dengan asam salisilat dan minyak pohon teh untuk menangani masalah kulit yang disebabkan oleh sel-sel kulit mati, sehingga kulit kembali menjadi bersih. Cocok untuk kulit jenis berminyak dan juga yang rentan terhadap jerawat. Sensitive Care Mengandung centella asiatica yang dapat menenangkan dan melegakan kulit sensitif. Anti-aging Care Mengandung adenosine dan niacinamide yang berfungsi mencerahkan kulit kusam serta memperkuat pelindung kulit untuk kulit yang kering dan tua. ♥ Cara Menggunakan Forest For Men Bubble Cleanser > Forest For Men All-in-One Essence (1-2 pompa ) ♥ Variation #1 Pore Care #2 Trouble Care #3 Sensitive Care #4 Anti-aging Care ♥ Kondisi: BARU  ♥ Tanggal Kadaluarsa: Masa kadaluarsa 2 tahun setelah tutup dibuka.  ※ Peringatan  1. Hanya untuk pemakaian luar.  2. Hindari menyentuh mata.  3. Hentikan penggunaan dan konsultasikan ke dokter jika timbul iritasi.  4. Jauhkan dari jangkauan anak-anak.

10
1 minute ago

Tido pun bergaya ye ank mama ni🤣 #4 .07.2020 #

10
2 minutes ago

【 PreOrder 】 100ML Forest For Men All-In-One Essence IDR 300.000   One Forest For Men All-in-One Essences diformulasikan dengan ragi Hitam dari hutan Gotjawal Jeju, yang berfungsi untuk membantu membangun pelindung kulit hanya dengan satu kali pompa, serta memberikan kesehatan dan kepercayaan diri pada kulit pria. Pore Care Diformulasikan dengan peptide yang dapat mengontrol sebum berlebih dan merawat pori-pori membesar agar kulit kembali menjadi lembut. Cocok untuk kulit berjenis kombinasi dan juga berminyak. Trouble Care Diformulasikan dengan asam salisilat dan minyak pohon teh untuk menangani masalah kulit yang disebabkan oleh sel-sel kulit mati, sehingga kulit kembali menjadi bersih. Cocok untuk kulit jenis berminyak dan juga yang rentan terhadap jerawat. Sensitive Care Mengandung centella asiatica yang dapat menenangkan dan melegakan kulit sensitif. Anti-aging Care Mengandung adenosine dan niacinamide yang berfungsi mencerahkan kulit kusam serta memperkuat pelindung kulit untuk kulit yang kering dan tua. ♥ Cara Menggunakan Forest For Men Bubble Cleanser > Forest For Men All-in-One Essence (1-2 pompa ) ♥ Variation #1 Pore Care #2 Trouble Care #3 Sensitive Care #4 Anti-aging Care ♥ Kondisi: BARU  ♥ Tanggal Kadaluarsa: Masa kadaluarsa 2 tahun setelah tutup dibuka.  ※ Peringatan  1. Hanya untuk pemakaian luar.  2. Hindari menyentuh mata.  3. Hentikan penggunaan dan konsultasikan ke dokter jika timbul iritasi.  4. Jauhkan dari jangkauan anak-anak.

10
2 minutes ago

【 PreOrder 】 100ML Forest For Men All-In-One Essence IDR 300.000   One Forest For Men All-in-One Essences diformulasikan dengan ragi Hitam dari hutan Gotjawal Jeju, yang berfungsi untuk membantu membangun pelindung kulit hanya dengan satu kali pompa, serta memberikan kesehatan dan kepercayaan diri pada kulit pria. Pore Care Diformulasikan dengan peptide yang dapat mengontrol sebum berlebih dan merawat pori-pori membesar agar kulit kembali menjadi lembut. Cocok untuk kulit berjenis kombinasi dan juga berminyak. Trouble Care Diformulasikan dengan asam salisilat dan minyak pohon teh untuk menangani masalah kulit yang disebabkan oleh sel-sel kulit mati, sehingga kulit kembali menjadi bersih. Cocok untuk kulit jenis berminyak dan juga yang rentan terhadap jerawat. Sensitive Care Mengandung centella asiatica yang dapat menenangkan dan melegakan kulit sensitif. Anti-aging Care Mengandung adenosine dan niacinamide yang berfungsi mencerahkan kulit kusam serta memperkuat pelindung kulit untuk kulit yang kering dan tua. ♥ Cara Menggunakan Forest For Men Bubble Cleanser > Forest For Men All-in-One Essence (1-2 pompa ) ♥ Variation #1 Pore Care #2 Trouble Care #3 Sensitive Care #4 Anti-aging Care ♥ Kondisi: BARU  ♥ Tanggal Kadaluarsa: Masa kadaluarsa 2 tahun setelah tutup dibuka.  ※ Peringatan  1. Hanya untuk pemakaian luar.  2. Hindari menyentuh mata.  3. Hentikan penggunaan dan konsultasikan ke dokter jika timbul iritasi.  4. Jauhkan dari jangkauan anak-anak.

10
2 minutes ago

цена: 450₽ Серьги «кольца» из меди, не чернеют ⠀ полная предоплата 💳 ⠀ •для заказа в Direct или в What’s App (прямая ссылка на What’s App прикреплена в шапке профиля ) ⠀ #одежда #одеждавладикавказ #кофты #свитшот #сумки #обувь #джинсы #владикавказ #шоппингвладикавказ #одеждавлд #обувьвлд #fashion #вещи #аксессуары #серьги #лето #взаимныелайки #взаимнаяподписка #followme #4

30
2 minutes ago

Skins lindas #4

10
3 minutes ago

My mom sent me pictures #1 , 2, and 3 (and also sent me back to the lumberyard because, “this is the best thing your father’s ever built!” ) Out of those, I built out what you see in pictures #4 and 5. My mom sent a text with the words, “Exact replica”. #highpraise for her to say that. #makingstuff #ilovetools

00
3 minutes ago

PEDIDO ABIERTO DE CALZADO✨🤍 Botitas negras🖤 Poquitas tallas #4 al #6 👢 Precio de $420 Para hacer el pedido se deben liquidar 💵 Llegan en una semana 🚚 Entregas en Depo Cd Madero🛍

00
3 minutes ago

【YouTube #4 配信中❗️ 】. 安岡デンタルオフィス公式CH『ビューティースマイル』第4回は、ちゃんと歯磨きしているのに虫歯になってしまう方必見❗️「唾液検査」についてです❣️🏥 . 唾液検査によって、一人一人の唾液の質や、菌の量を知ることができ、さらにどんなリスクがあるのか知ることができます❗️☝️ そして、今回はそのリスク回避のための対策をお伝えいたします‼️😉 . 毎週金曜日17:00〜配信❤️ 歯科や医院に関する事など様々、当院の理事長である安岡が熱く語ります❗️ . コロナの流行を受け、皆様の健康意識、健康志向はさらに高まっているかと思われます✨👀 お口から健康になる知識を学び、デンタルIQを一緒に高めてみませんか⁉️🦷✨ (デンタルIQ=歯の基礎知識 ) . ラジオを聴いてくださっていたリスナーの皆様にもこちらで引き続きお楽しみいただけます❣️ .ぜひぜひご登録お願い致します👍🏻 ☆━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━☆ ただいま安岡デンタルオフィス公式Instagramをフォローしてくださった方に、 歯磨き粉をプレゼント中🎁(来院時にお渡しします ) ☆━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━☆ . #歯科 #安岡テ ゙ンタルオフィス #ヒ ゙ューティースマイル #ラシ ゙オ #YouTube #テ ゙ンタルIQ #健康寿命 #新型コロナウィルス対策 #コロナウイルス #安心安全な歯科 #ヨクシオ新型コロナ徹底対策フ ゚ロジェクト #安岡テ ゙ンタルオフィス #医療法人翼翔会 #ヨクシオ #江坂 #大阪 #唾液検査

00
4 minutes ago

PEDIDO ABIERTO DE CALZADO✨🤍 Botitas negras🖤 Poquitas tallas #4 #5 y #6 👢 Precio de $420 Para hacer el pedido se deben liquidar 💵 Llegan en una semana 🚚 Entregas en Depo Cd Madero🛍

00
4 minutes ago

цена: 190₽ ⠀ полная предоплата 💳 ⠀ •для заказа в Direct или в What’s App (прямая ссылка на What’s App прикреплена в шапке профиля ) ⠀ #одежда #одеждавладикавказ #кофты #свитшот #сумки #обувь #джинсы #владикавказ #шоппингвладикавказ #одеждавлд #обувьвлд #fashion #вещи #аксессуары #серьги #лето #взаимныелайки #взаимнаяподписка #followme #4

40
4 minutes ago

So the oldest child of the #7backpacks 🎒 tribe is getting his license this year and will be driving the family workhorse. This meant it was time to add car #4 to the fam...also a car payment. We knew we wanted an Armada-like ride but didn't want to go 2019 or 2020 because let's face it...they are expensive and we have tons of kids...oh and dogs. I checked the online used inventory for @volvoofphoenix and found a low mileage 2017 Armada for a pretty good price. After several emails, phone calls, and text messages we met with Damien and hammered out a deal. I have to say, dealing with Damien was awesome. He and the crew at Volvo were professional and I didn't get the feeling we were being taken for a ride...so to speak. So...what do you do with a new car? You head out of town!! (But not for too long because we got a car payment LOL )

30
4 minutes ago

Halo sobat marmul selamat berakhir pekan! Sedikit penyegaran timeline nih dari jurnal startup, langsung aja kepoin! . #1 Honne - By My Side Akhir-akhir ini jadi favorit eksekutif kita nih! #2 Andrea Bocelli - Por Ti Volare Kalo lagu yang satu ini selalu jadi lagu wajib buat development kita kalo kerja #3 Alm. Didi Kempot - Kalung Emas Pagi-pagi setel lagu ini pake speaker yang kenceng sambil karaokean, siapa lagi kalo bukan orang operasi kita #4 Pamungkas - To The Bone Kalo denger lagu ini, kreatifnya kita gamungkin bosen deh pasti #5 Anri - Last Summer Whisper Mentang-mentang mau ke jepang, jadi suka denger lagu jepang nih orang pemasaran kita, semoga pandemi ini cepat selesai ya! Biar impiannya tercapai! Aamiin . . . . . #jurnalstartup #marimulai #localwisdom #startup #media #tech #teknologi #fintech #startuplife #yogyakarta #jogja #startupjogja #weekend #lagu #favorit #playlist #honne #andreabocelli #didikempot #pamungkas #anri

20
4 minutes ago

D, the fourth letter of the english alphabet. - 💐Alphabet floral #4 - 🤗MU: 🖌️Dong-A Watercolor 🖌️Gel pen 🖌️Masking Tape On vellum board - - - helping tags: #watercolor #watercolors #watercolorpainting #watercolorart #watercolorph #watercolorpractice #watercolorlove #watercolorphilippines #watercoloraddict #watercolorcommunity #watercolordaily #watercolorbeginner #watercolorbasics #watercolornewbie #watercolorlover #watercolorartist #watercolorpolaroid #watercolorpalette

20
5 minutes ago

"Nunca podré olvidar, aquella mañana, cuando mis ojos, te vieron pasar, y no dejaron, de observarte, pues cómo una, estrella fugaz, me llevaste, a tú lado, para nunca más, despegarme". #goodmorningworld 🌎 🌍 🌏 #felizsabado 💞 #4 #julio #flowers 🌸 #flores #buenosdiasinstagram 😊🌞 #goodmorningpost #bondía #instagramers #instagram #instalike #instalikes #insta #instagood #silence_of_colors #instaflowers 🌸 🌺 🌼🌷 #instaplants 🌿🍀 🍃 #captures_flowers #flowerstyles_gf #macroflower #instagarden #splendid_flowers #asi_es_flores #flowerstagram #flowerslovers #bns_flowers #macro_brilliance #macro_perfection #comunitymanager 📲

182
5 minutes ago

Happy 4th of july!!!!! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 #starwars #4 #july #july4th #usa #america #luke #leiadroids #celebration #independenceday #day

00
5 minutes ago

RARE STOCK ❤️ G SHOCK GA2100 HARGA DI BAWAH 👇 www.wasap.my/60174975380 #GRED1 :1 #AUTOLIGHT FUNCTION #JARUM GLOW IN THE DARK #STOPWATCH #DATE #4 ALARM #DIGITAL /ANALOG #COMPLETE SET Harga : RM160 FREE POSTAGE SEMENANJUNG SABAH SARAWAK +RM5 *STOCK TERHAD

00
6 minutes ago

My little kittyprentice 😻 she just can’t get enough! Always sitting in my lap while I’m blowing glass. #kittylove #catsofinsta #catsofinstagram #catstagram #glassblowers #mylove #4 :20 #7 :10 #weed

20

Top photos & videos on #4

13 hours ago

𝕬𝖘𝖙𝖗𝖔 𝖉𝖊𝖑 𝕸𝖆𝖙𝖙𝖎𝖓𝖔 𝖊 𝖉𝖊𝖑𝖑𝖆 𝕾𝖊𝖗𝖆 - Inspo: @marvorista - 𝐄𝐘𝐄𝐒 𝘚𝘶𝘯 #inglotcosmetics AMC Eyeliner Gel n.79 #mulaccosmetics Velvet Ink liquid lipstick in "Kikki Koral" #kvdveganbeauty Everlasting Glimmer lipstick in "Dazzle" and "Gold Skool" + Glitter Gel in "Gold Skool" #bperfectcosmetics CARNIVAL XL pro palette #nablacosmetics Miami Lights glitter palette in "Muses", "Aries" and "Scorpio" - 𝘔𝘰𝘰𝘯 #kvdbeauty Everlasting Liquid Lipstick in "Bruno" + Everlasting Glimmer lipstick in "Reverb" and "Starflyer" #pixibeauty Glitter Eyequad in "BluePearl" #mulac "Disturbia" strobe cream #nabla Miami Lights Glitter palette in "Firmament" + Cupid's Arrow #4

2.7k234
7 hours ago

If only I had s’more of a summer break 🤓 #4 #more #years #help #me

35112
13 hours ago

DAY #4 - NATIONAL PARK #4 ⁣ ♥️⁣ We visited Krka National Park today and I am lacking the words to express the emotions and feelings it brought:⁣ ⁣ 🧘🏽‍♀️ Peacefulness⁣ ☯️ Mindfulness⁣ 🌳 Symbiosis with nature ⁣ 💧 Refreshing⁣ 🏊‍♀️ Exhilaration ⁣ ⁣ Here are a couple of tips for your visit to @krkanationalpark :⁣ ⁣ 1️⃣ Try to get there early and chance are you’ll get the park to yourself for a couple of hours⁣ ⁣ 2️⃣ Walk the kilometer down to the main falls instead of waiting for the bus. It only runs when full and you’ll get to the bottom before the bus ⁣ ⁣ 3️⃣ Pack your swimsuit and towel as the falls are swimmable from June to end of September ⁣ ⁣ 4️⃣ After swimming, walk through the little village to learn more about life in the area and the role of the Krka falls for the region ⁣ ⁣ Hope you enjoy your time at Krka National Park as much as we have. It is a close favorite with Plitvice for the feeling of peace we felt in the park! ⁣ ♥️⁣ #krka #krkanationalpark #croatia #croatiafulloflife #happiness #childhoodunplugged #beautifulnature #experiencelife #familytravel #familydestination #fulltimetravelfamily #traveltips #croatiatips

35756
8 hours ago

Life is better with you 🙂 #4

35214
12 hours ago

In an earlier post, I said it felt like nothing could derail my financial journey.⁣ ⁣ That's untrue. I can think of a specific change that would slow me down or even eliminate my goal of retiring ASAP:⁣ 💣 Not feeling stressed by my job. Or, dare I say, even liking it! ⁣ Shocker, right? 😅⁣ ⁣ 💔 Work is the largest source of stress in my life, which is a privileged problem to have, both in a time like now and in normal circumstances. This isn't to say work only brings bad things—it brings plenty of good like money, validation, development, and community. But I have more work stress than all the other areas of my life combined. The trade-offs of being at a hypergrowth company. Everyone's scrambling, the stock surge is stupid, we're exhausted and excited and grateful. The opportunities are endless and I feel more job security than ever before (watch me get fired Monday 😂 ).⁣ ⁣ Figuring out my relationship with work is an ongoing personal project. I feel I've already made great progress in being able to recognize the following as separate entities and emotions:⁣ 🏔️ I really like my employer.⁣ 🏔️ I love my team, manager, and many coworkers.⁣ 🏔️ I don't like my job function (recruiting ).⁣ 🏔️ But if I stack-ranked every recruiting job, I believe I have one of the most rewarding and impactful ones in the industry.⁣ 🏔️ I absolutely despise working. It can suck my ass.⁣ ⁣ 👆 This is what I mean when I feel torn about work. Joining my current company had a big influence on me coming to these realizations. How I feel about my employer vs. work are polar opposites. That knowledge is incredibly important in figuring out my life direction and options. I'm not itching to leave the company. I'm itching to retire. ⁣ ⁣ I told my therapist, "I would enjoy my job 50% more if there were 20% less of it." I've considered the hypothetical of whether I would take a 20% pay cut to do 20% less work (ex. a 4-day week ). If I could keep my health insurance, then fuck yeah I would.⁣ ⁣ 🦋 Financial independence is not about chasing money, period. It's about chasing money as a means of achieving greater happiness and peace. It's about securing a life on your own terms. #conpointworklife

13626
12 hours ago

O sol, simboliza energia, a vida, e se, ele nasceu pra vc significa que continua no jogo. E com no dia de hoje, ele já brilha para mim a 40 anos. 🙏🏼🌞 . Só tenho a agradecer, pq quando agradecemos é pq bençãos não nos falte, é isso quer dizer que estamos alinhados com o universo 🙏🏼💕 . Obrigado criador, muito obrigado por tudo, pelos aprendizados, pela saúde, pela serenidade, pela paz, por me permitir evoluir... obrigado pela minha família e pessoas queridas que estão no meu coração 💓 . Gratidão pela vida 🙏🏼💓 #happybirthday #4 .0 #gratidao #jovemaos40 #vida #evolução #amadurecimento #autoconhecimento

13112
3 hours ago

Sitting alone at lunch when you’re an adult hits different. ✌️⁣ 🍔🍔🍔⁣ @we .are.uncool just opened in Larchmont Village and blew me away! The fries and onion rings are on point. The Chicken Sandwich #2 , #4 and The Rolls Royce of Burgers were my Top 3. Definitely get the onion rings with chimichurri. AND THE VEGAN MILKSHAKES BRUH! Loved the Matcha Rosewater. 🍵🌹 ⁣ If you still have room, get a banana cream hand pie! 🍌 Peep my stories to check out everything I ate. 😛

17710