#ayatjiwang photos & videos

just now

@soyanakal ._ akak idola 🥺💘 ➪'s post ‎ ꧁•◦﷽◦•꧂ >tag🌸patner🌸friend🌸bf🌸gf🌸family🌸 {🦄}ib: 𝘁𝗮𝗸 𝘁𝗮𝘂 {🥀}song: 𝘁𝗮𝗵 {🌈}app:𝑣𝑠,𝑖𝑛𝑠ℎ𝑜𝑡 {🌚}font:𝑡𝑎𝑘𝑡𝑎𝑢 . . . . {🦋}𝑠𝑢𝑝𝑝𝑟𝑡 1.1𝗸 {🦋}𝑛𝑎𝑘 𝑣𝑖𝑑? 𝐷𝑜𝑤𝑙𝑜𝑎𝑑 𝑓𝑎𝑠𝑡 𝑠𝑎𝑣𝑒 {🦋}𝑛𝑎𝑘 𝑠𝑎𝑣𝑒? 𝑆𝑎𝑣𝑒 𝑙𝑎 . . ꧁𝗵𝗮𝘀𝘁𝗮𝗴꧂ . . #videojiwang #videojiwangviral #videojiwang 💦 #videojiwang#videojiwangofficial #videojiwang 💔 #videojiwangggg #videosedih #videosedih ❤😭 #videosedih#ayatsentap #ayatpadu #ayatjiwang #ayatcinta #ayatjiwangkarat #lagujiwangofficial 💕 #cutecatvideos #lagujiwang#videojiwang #tips #videocedih #storywhatsap #jiwang #jiwangkarat #lagucinta #lagujiwang #downloadalightmotion #tutorialalightmotion #ayatbroken #explore #explorepage . . ꧁tq support꧂

20
2 minutes ago

RepostVidJer💛 LikeLahSekali💕 NakSuruhRepostVidSape CommentBelow💜 • • • • • #explore #explorepage #exploremore #slowmotion #lagujiwang#lagusedih #lagubroken #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatdeep 🐝 #ayatpadu #ayatjiwang

00
2 minutes ago

︎ ❦︎ ; hi lama tak post 🥺✨ ✰︎ [💘] ➪︎ Dah like tu follow la sekali😘 [🥰] ➪︎ Support 100 followers💘 [🦶] ➪︎ Tak suka? Angkat kaki chaw😘 ✰︎ [🍇] ➪︎ Support kami dengan cara follow ig @sofinvids 🥺🖤 [🙊] ➪︎ Owner? @n .ain18._ & @aysheasofea__ 🤣❤ [👻] ➪︎ ib ; @nxsvids_ ✰︎ [🧚] ➪︎ Apps : video star & phonto [😻] ➪︎ font ; janda manate [🦄] ➪︎ song ; idk ✰︎ [💦] ➪︎ background ; printerest [📱] ➪︎ edit by ; admin 2 [🤖] ➪︎ overlay ; tak pakai ✰︎ [✨] ➪︎ share on your story💘 [☺️] ➪︎ apa ii dm je oky😉 [🥀] ➪︎ nk repost tag 😘💘 ✰︎ [👿] ➪︎ content je,nk panas buat pe🥺🦶 [🥵] ➪︎ buat ape kau nk panas babih🙊🦶 ✰︎ #inshotvideo #video #likeforlike #editormalaysia #editor #jiwang #videojiwangs #videosedih #cheesevids #aysheavids #ayatjiwang #ayatjiwang #ayatbroken 💔 #ayatjiwang 😭❤ #ayatsentap #ayatcinta #ayatsedih #explorepage #funimateviral 🤘🔥 #ayatdeep #bff #bff ❤️ #friendship #friends #broken 💔 #explorepage #foryoupage

10
2 minutes ago

RepostVidJer💛 LikeLahSekali💕 NakSuruhRepostVidSape CommentBelow💜 • • • • • #explore #explorepage #exploremore #slowmotion #lagujiwang#lagusedih #lagubroken #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatdeep 🐝 #ayatpadu #ayatjiwang

00
3 minutes ago

RepostVidJer💛 LikeLahSekali💕 NakSuruhRepostVidSape CommentBelow💜 • • • • • #explore #explorepage #exploremore #slowmotion #lagujiwang#lagusedih #lagubroken #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatdeep 🐝 #ayatpadu #ayatjiwang

00
3 minutes ago

' S post . Sye tk pro😌 . . . . {💙}tag your bf / gf / ex / crush /friends . . . . {❤}support 1k . . . . {💖}my squad 👉 @pandaa .squad_ . . . . {💛}share story . . . . {💜}like, komen . . . . {💚}nak video? Download "fastsave"❤ . . . . ( # ) . . . . #edit #editor #editormalaysia #sentapketuw #follow1k #support1k #alightmotion #alightmotionedit #tiber #kauasal #ayatjiwang

00
4 minutes ago

RepostVidJer💛 LikeLahSekali💕 NakSuruhRepostVidSape CommentBelow💜 • • • • • #explore #explorepage #exploremore #slowmotion #lagujiwang#lagusedih #lagubroken #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatdeep 🐝 #ayatpadu #ayatjiwang

00
5 minutes ago

RepostVidJer💛 LikeLahSekali💕 NakSuruhRepostVidSape CommentBelow💜 • • • • • #explore #explorepage #exploremore #slowmotion #lagujiwang#lagusedih #lagubroken #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatdeep 🐝 #ayatpadu #ayatjiwang

00
6 minutes ago

❆ ; Lol 🤣 . —————————————————————— . 💘} tag someone / like comment and share , tq 💗 —————————————————————— . 🔪} tak suka bole chaw 🦶🏽} video aku cara aku ✌🏻} edit simple" suda la —————————————————————— . 😍} Ib ? ; amik dari tiktok aja 🙌🏻} nk background dm 💘} font ? ; . 🔥} repost ? Tag 💩} panas ? Gi duk bwah kipas —————————————————————— . 🦋} admin ; @azweenfauzi !! ❤️ ✨} Support ! ; @azweenvids 🌈 —————————————————————— #azweenvid #ayatjiwang #quoteser #hatersgodie #ayatsentap #dj #remix #lagujiwang .

124
6 minutes ago

Hai korang nak tk saya promote free and followback tak ?😘❤! { ikut step ni eh } • follow smpai 6k @ryysha .__ •like semua gambar @ryysha .__ •kalau dah ikut step ( @ryysha .__ ) say "`DONE`" dekat comment tau 🙈 ! Orang yang bertuah akan dipromote and followback 😍❤!! goodluck eh sayangg 😘, ai will check 😚 !! . . . #explore #explorer #explorepage #ayatjiwang #ayatbroken #ayatpower #ayatpadu #ayatsedih #funimatemalaysia #funimate_malaysia #promote #review #paidreview #tiktok #videoviral

91
8 minutes ago

hai korang harini admin nk pilih beberapa org yang bertuah untuk followback😍❤️ ikut step dibawah👇🏻 1.follow @ijan .ilex.__ 2.like gambar @ijan .ilex.__ 3.komen done tipu ii x layan😃😤 . . . #explore #explorer #explorepage #ayatjiwang #ayatbroken #ayatpower #ayatpadu #ayatsedih #ayatsentap #funimatesweetcouple #funimate #funimatemalaysia #funimate_malaysia

788
9 minutes ago

➵ 😍❤️ ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ ≽ 𝙡𝙞𝙠𝙚 🦚 ≽ 𝙨𝙝𝙖𝙧𝙚 🐚 ≽ 𝙛𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 ✨ ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ ☬↝ 𝙨𝙦𝙪𝙖𝙙 ; @goldenlanceheadsquad 💛 ☬↝ 𝙨𝙪𝙥𝙥𝙤𝙧𝙩 𝙢𝙚 0.4 𝙠 🥺 ☬↝ 𝙢𝙪𝙡𝙖 𝙙𝙖𝙧𝙞 𝙗𝙖𝙬𝙖𝙝 😃 ☬↝ 𝙩𝙪𝙩𝙤𝙧𝙞𝙖𝙡 ? 𝙮𝙤𝙪𝙩𝙪𝙗𝙚 𝙠𝙖𝙣 𝙖𝙙𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙮𝙮 😬 ☬↝ 𝙛𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬𝙗𝙖𝙘𝙠 ? 𝙚𝙙𝙞𝙩𝙤𝙧 𝙤𝙣𝙡𝙮 ♥️ ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ ✗ ➞ 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙣𝙚𝙧 ; @airisvids ._ 🦩 ✗ ➞ 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙣𝙚𝙧 ; @nxt_vid 🐈 ✗ ➞ @mx .edits_ ❤︎ ✗ ➞ 𝙢𝙖 𝙗𝙤𝙮 ; 𝙨𝙞𝙣𝙜𝙡𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙮 🤣 ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ ☭ ❯ 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 ; @nqistinaizt 🌸 ☭ ❯ 𝙞𝙗 ; @nurinvids_ 🍒 ☭ ❯ 𝙖𝙥𝙥𝙨 ; 𝙖𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙢𝙤𝙩𝙞𝙤𝙣, 𝙥𝙞𝙭𝙚𝙡𝙡𝙖𝙗, 𝙘𝙖𝙥𝙘𝙪𝙩 🐣 ☭ ❯ 𝙛𝙤𝙣𝙩 ; 𝘼𝙧𝙞𝙖𝙡-𝘽𝙤𝙡𝙙𝙄𝙩𝙖𝙡𝙞𝙘𝙩𝙈𝙏 ☃️ ☭ ❯ 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙡𝙖𝙮 𝙘𝙧𝙚𝙙𝙞𝙩 ; @nash ._vids 🧸 ☭ ❯ 𝙘𝙧𝙚𝙙𝙞𝙩 𝙩𝙤 ; 𝙜𝙖𝙠 𝙥𝙖𝙠𝙚 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙩 📌 ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ » ] 𝙧𝙚𝙥𝙤𝙨𝙩 ? 𝙩𝙖𝙜 𝙢𝙚 🦖 » ] 𝙖𝙮𝙖𝙩 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙚𝙣𝙩 ! 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙨𝙖 ? 𝙣𝙤𝙩 𝙢𝙮 𝙥𝙧𝙤𝙗 🦍 » ] 𝙧𝙪𝙙𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣𝙩 ? 𝙨𝙖𝙣𝙩𝙖𝙪 𝙤𝙩𝙬 🌚 » ] 𝙝𝙖𝙨 𝙥𝙤𝙨𝙩 𝙖𝙩 13:08 ; 4/8/2020 ! 🍂 ♕︎▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♕︎ #explorepage #rempitotakkau #𝗴𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲𝗵𝗲𝗮𝗱𝘀𝗾𝘂𝗮𝗱 #xsombong #ayatdeep #ayatsweet #ayatjiwang #lagusweet #lagudeep #iribilangboss #up1kfollowers #alightmotion #editormalaysia #justcontent #na_vids #krandtz #explorer #𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲𝘀𝗱𝗲𝗮𝗱𝗶𝗻𝘁𝗵𝗲𝘄𝗼𝗿𝗹𝗱 #bukanrempit #ayatuntukex

42
9 minutes ago

بسم الله الرحمن الرحيم🌹❤️ Sory x nice😔💔 nk vid? download fastsave🙌🏻 repost tag me😴 support 1k🤡 ib= @nash ._vids Follow📲 @heyyyyqall Follow @hiqallllllll and @heyy_qall3340 🥺 #editor #videojiwang ❤️ #ayatjiwang #lagujiwang ❤️😭 #sentap #naksentap #videoviral #explorepage #explore #lagusedih #ayatsentap #ayatsedih #videosedih #malaysia #videojiwang #ayatsentap #ayatcinta #ayatayatcinta #ayatpadu #ayatpower #ayatpasrah #videobroken 💔 #explore

20
11 minutes ago

haii semua 🥺💗 ! nak saya promote free macam nih 💗? ( ikut step ini dulu ) • follow and support 5k » @qshnirleaa • like and boomwall gambar » @qshnirleaa • yang terawal akan dapat num » @qshnirleaa !😍❤️❤️ • kalau dah ikut step nih ( @qshnirleaa ) , coment "DONE" ✅ , ingatt ! orang yang terawal jerw akan dipromot and followback 🙉💗!! goodluck ye sayangg 🥰 ! ° ° • #explore #explorer #explorepage #ayatjiwang #ayatbroken #ayatpower #ayatpadu #ayatsedih #funimate_malaysia #promote #review #paidreview #videoviral

112
13 minutes ago

Haii 🌚🤚🏻 Ib : @wanievids ._ 😍🔥 • • TAG LER SPE" BF/GF/BFF/PARENTS (klau nak laaa ) <><><><><><><><><><><><><><><><><> •Follow @officialvidzz <><><><><><><><><><><><><><><><><> Stalk je ker? 🐼🔫 Comment" jgn malu" 🤣🔫 Klau nk sve, download fastsave! 😛🔫 No cumbung" 😙🔫 ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ ANTI NEGATIVE COMMENT ♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤ APP: ALIGHT MOTION (AMP ) TEXT: PHONTO BACKGROUND: PINTEREST ======================== OwlSquad 🌚🔫 ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ Pape Dm jek 😆🔫 Active 🌚🔫 Sila share pape video 🤣🔫 Nah ambek pistol 1 🤣🔫 <><><><><><><><><><><><><><><><><> #edits #editor #editormalaysia #editing #cutecutproedit #alightmotionedits #alightmotionshake #pixelart #phonto #newpost #comment #likesforlike #followme #quotes #quoteser #malaysia #amp #tagsomeone #tag #tagafriend #video #videojiwang #ayat #ayatjiwangkarat #ayatjiwang #happyedits #ayatsentap

40
13 minutes ago

Perempuan cantik tu ramai. tapi perempuan yang faham kau, bagi masa kau nak main game nak lepak. kalau dia ajak keluar tapi kau tolak sebab takda duit, dia tak marah faham keadaan hidup kau. masa kau busy dia tak mencari yang lain. tu yang tak ramai😌💘 • • • #explorer #explorepage #exploremore #explorepageready #exploration #ayatayatcinta #ayatsedih #ayatjiwang #videostar #video #videostaredits #videoviral

32
15 minutes ago

'𝐬 𝐩𝐨𝐬𝐭 🗿 𝒄𝒂𝒑𝒕𝒊𝒐𝒏 ☁︎ ; eh kau , ha kau la tuh 🤭🤤🔥 ____________________ ☘︎ 𝙞𝙗 ; aku la ish 🪐 𝙘𝙧 ; idk 🎸 𝙨𝙤𝙣𝙜 ; entahlanak 🎭 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙡𝙖𝙮 ; tak pakai HSHSHSH ____________________ {🗿} 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘰𝘳𝘵 1𝘬 {🧸} 𝘢𝘱𝘱 ; 𝘢𝘮𝘱 𝗮𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗽𝗿𝗼 , 𝗽𝗶𝘅𝗮𝗹𝗲𝗯 , 𝗶𝗻𝘀𝗵𝗼𝘁 🐣 {🚀} 𝘣𝘢𝘤𝘬𝘨𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥 ; 𝗽𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘁 , 𝘪𝘨 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 , 𝗴𝗼𝗼𝗴𝗹𝗲 , 𝘁𝘂𝗺𝗯𝗹𝗿 🦄 {🧟‍♀️} 𝘧𝘰𝘯𝘵𝘴 ; tak ingat HSHSSH ____________________ - 🦋 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗰𝗰 @nralyaeee 😼 - ⛅ 𝘀𝗾𝘂𝗮𝗱 @filasquad_ 🥺 - 🐌 𝗿𝗲𝗽𝗼𝘀𝘁 ? 𝘵𝘢𝘨 𝘢𝘺𝘦 𝘢𝘶 𝘦𝘦𝘦 🥰 - 💩 𝗻𝗮𝗸 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 ? 𝘥𝘸 𝘧𝘢𝘴𝘵 𝘴𝘢𝘷𝘦 𝘫𝘩𝘢 𝘦𝘦😘 - 🙈 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲 𝗼𝗻 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗶𝗴 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗼𝗸𝗲 😻 - 🐛 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗷𝗵𝗮 𝗼𝗸𝗲 🌚 - 🍂 𝘁𝗮𝗸 𝘀𝘂𝗸𝗮 ? 𝘣𝘰𝘭𝘦 𝘣𝘭𝘢𝘩 💨 - 🕷️ 𝘀𝗶𝗻𝗰𝗲 18 𝘮𝘢𝘺 2020 🥺 - 🍯 𝗳𝗮𝘃 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 @vidbynish / @shakira_vid 🦄 - 🍪 𝗵𝗮𝘀𝗵𝘁𝗮𝗴 #alynnvid 😽 ____________________ ᵗᵃᵍ ; #ayatjiwang #sendu #jiwangvideo #quetosmalaysia #alightmotionuser #amp #videostar #rindu #gelek #ayatmanis #ayatpasrah #sentapvideo #terasa #jiwangkarat #deep #hatikecai 💔

10
16 minutes ago

❦︎ ; akhirnya dapat gak tiru effect @soff .eaa buat 🥺❤️ ° ☞︎︎︎ tag pasangan korang 💫 , crush 💫 , bf 💫 , gf 💫 , member 💫 , bff 💫 , siblings 💫 , idola 💫 ° 🐣 > inspired by : @soff .eaa❣️ 🦖 > background : pinterest 👻 💗 > overlay : @_nsvid 💸 ° 🦋 > follow @vids .irahh for more 💗 😩 > like lah penat irah buat ni ☹️✨ 🧚🏻‍♀️ > share on you story 🥺🖤 ! ° 🌝 > repost ? tag lah penat ii aku buat 🤡 😎 > orang bodo je tiru caption aku 🤮 🍂 > nak video ? dowload fastsave 🤪 ° 🥀 > apps : amp , phonto , pinterest , inshot , funimate ☀️ 🙇🏻‍♀️ > font : chicken pie 👾 ° 👭🏻 > my girls : @qyiseditz 🍇 🥴 > adek bengap : @dayah .vid._ 🔫 🎈 > partner : @bella .vids_ @_wawa ._vids 🌈 ° ° 🥳 - 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 , 𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝘁𝗲𝗿𝗮𝘀𝗮 𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝗸 𝗸𝗮𝘂 𝗹𝗮𝗵 😛 🌻 - 𝗰𝗮𝗿𝗮 𝘀𝗲𝗻𝗱𝗶𝗿𝗶 𝗯𝗼𝘀 💦 🍁 - 𝗽𝗼𝘀𝘁 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 , 𝗶𝗸𝘂𝘁 𝗺𝗼𝗼𝗱 🤠 🥵 - 𝘁𝗮𝗸 𝘀𝘂𝗸𝗮 ? 𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗸𝗶 𝗰𝗵𝗮𝘄𝘄 💋𓃟 ° ° use #vidsirahh 🙏🏻💙 ! ° ° [ 𝗵𝗮𝘀𝗵𝘁𝗮𝗴 #️⃣ ] #broken #slowmo #editormalaysia #love #editvideo #fakechat #alightmotionpro #dj #remix #broken #justcontent #jiwang #jiwangvideo #explore #instafemous #fakechat #slowmo #editor #jiwangkarat #videojiwang #broken #quotes #remix #dj #remixdj #sedih #ayatbroken #ayatjiwang #ayatremix #haters #ayatsedih #jiwang #na_vids #sofeavid #dakksentap

120
19 minutes ago

➪ 🐮💔 ⭒————————♪———————— Overlay : me ꒱ ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 🔥 ꒱ »『 ༑ ib me ✨ ༑ cr :me ༑ 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 🌚 ꒱ »『 sve? minta izin! 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 🕊️ ꒱ »『 hanya content ya! 🌝 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ ⚡ ꒱ »『 use #abbyvids ❤️ 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 🌿 ꒱ »『 follow , like , share 🌻 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ ⛈️ ꒱ »『 share and mention 🥶 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 🧚🏻‍ ꒱ »『 repost ? tag me la 💩 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 💦 ꒱ »『 anything : on highlights 』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ ✨ ꒱ »『 onwer  @budakmatang .__  』 ⭒————————♪————————⭒ ꒰ 👀 ꒱ »『 ma boy : no have 💗 』 ⭒————————♪————————⭒ #ayatjiwang   #videojiwang   #presets   #jiwangkarat   #ayatkecewa   #ayatsentap #ayatsendu   #explorepage   #ayatbroken #alightmotion   #ayatsentap   #videojiwang #ayatpasrah   #ayatjiwang   #ayatdeep   #sentap #explore   #alightmotion   #videoedits #videobrokenjiwang_   #videojiwangviral   #ccp #sentap   #alightmotionpresets   #alightmotionedits #alightmotionedits

40
21 minutes ago

' 𝙨 𝙣𝙚𝙬 𝙥𝙤𝙨𝙩 💫 ! ——————— ♡ ———————— . 🥰 ➷ caption ; heh 🤪 ! ——————— ♡ ———————— . ☁ ➷ tag partner / anyone 🌻 🧸 ➷ nak vid ? instasave 🌻 ☁ ➷ repost ? tag la kimak ! 🌻 🧸 ➷ tiru ayat ? tag 🌻 ——————— ♡ ———————— . 💘 ➷ apps ; ampro 📌 😻 ➷ background ; pinterest 📌 💘 ➷ ib ; MEEEE 📌 😻 ➷ partner ; 💘 ➷ squad ; takde ;- ——————— ♡ ———————— . 🐝 ➷ follow ; @miaqistyna ✨ 🖤 ➷ use ; #miyaeditzs ✨ 🐝 ➷ content je alamak ✨ 🖤 ➷ thank you support ! ✨ ——————— ♡ ———————— . 🦋 ➷ hashtag 👇🏻 #ayatpasrah #vidjiwang #ayatjiwang #alightmotionpro #videostar #ootd #jiwangdowh #videojiwang #videoremix #videobroken #sakithati 💔😞😷 #rabak #explore #explorepage #edits #view #ayatdeep #ayatsentap #ayatsweet #jiwang #lagusedih #laguremix #brokenheart #untukkau #ayatbroken 💔 #explorer #fyp

120
23 minutes ago

' 𝙨 𝙣𝙚𝙬 𝙥𝙤𝙨𝙩 💫 ! ——————— ♡ ———————— . 🥰 ➷ caption ; try jew 👍🏻🌝 ——————— ♡ ———————— . ☁ ➷ tag partner / anyone 🌻 🧸 ➷ nak vid ? instasave 🌻 ☁ ➷ repost ? tag la kimak ! 🌻 🧸 ➷ tiru ayat ? tag 🌻 ——————— ♡ ———————— . 💘 ➷ apps ; ampro 📌 😻 ➷ background ; pinterest 📌 💘 ➷ ib ; @nurinnaaaaaaaaaa 📌 😻 ➷ partner ; 💘 ➷ squad ; takde ;- ——————— ♡ ———————— . 🐝 ➷ follow ; @miaqistyna ✨ 🖤 ➷ use ; #miyaeditzs ✨ 🐝 ➷ content je alamak ✨ 🖤 ➷ thank you support ! ✨ ——————— ♡ ———————— . 🦋 ➷ hashtag 👇🏻 #ayatpasrah #vidjiwang #ayatjiwang #alightmotionpro #videostar #ootd #jiwangdowh #videojiwang #videoremix #videobroken #sakithati 💔😞😷 #rabak #explore #explorepage #edits #view #ayatdeep #ayatsentap #ayatsweet #jiwang #lagusedih #laguremix #brokenheart #untukkau #ayatbroken 💔 #explorer #fyp

120
25 minutes ago

' 𝙨 𝙣𝙚𝙬 𝙥𝙤𝙨𝙩 💫 ! ——————— ♡ ———————— . 🥰 ➷ caption ; buwok la em 🤭 ——————— ♡ ———————— . ☁ ➷ tag partner / anyone 🌻 🧸 ➷ nak vid ? instasave 🌻 ☁ ➷ repost ? tag la kimak ! 🌻 🧸 ➷ tiru ayat ? tag 🌻 ——————— ♡ ———————— . 💘 ➷ apps ; ampro 📌 😻 ➷ background ; pinterest 📌 💘 ➷ ib ; @soff .eaa 📌 😻 ➷ partner ; 💘 ➷ squad ; takde ;- ——————— ♡ ———————— . 🐝 ➷ follow ; @miaqistyna ✨ 🖤 ➷ use ; #miyaeditzs ✨ 🐝 ➷ content je alamak ✨ 🖤 ➷ thank you support ! ✨ ——————— ♡ ———————— . 🦋 ➷ hashtag 👇🏻 #ayatpasrah #vidjiwang #ayatjiwang #alightmotionpro #videostar #ootd #jiwangdowh #videojiwang #videoremix #videobroken #sakithati 💔😞😷 #rabak #explore #explorepage #edits #view #ayatdeep #ayatsentap #ayatsweet #jiwang #lagusedih #laguremix #brokenheart #untukkau #ayatbroken 💔 #explorer #fyp

110
30 minutes ago

bru belajar gituw🥴👎🏻 Tag someone❤! 🇱 🇮 🇰 🇪& 🇸 🇭 🇦 🇷 🇪  𝙎𝙝𝙖𝙧𝙚 𝙠𝙖𝙩 𝙞𝙜 𝙨𝙩𝙤𝙧𝙮❤️ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 𝑺𝒖𝒑𝒑𝒐𝒓𝒕 𝒗𝒊𝒅𝒆𝒐 𝒔𝒂𝒚𝒂✊🏻 ■■■■■■■■■■■ 𝗦𝗨𝗣𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗠𝗬 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 ........ 🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂 Nak request ayat? •Boleh DM📥 Nak Video?? •Download Fastsave Nak Repost? •Tag Owner video skali‼️ 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Hashtag #videojiwang #laguremix #remixdj #explorepage #explore #ayatjiwang #ayatpadu #ayatpedas 🤪 #ayatsedih #ayatdown #sedih #happy #quotes #quotemelayu #depressededits 😷🔫 #ayatdeep #ayatpanas #alightmotiontutorial #alightmotionpro #pixellab #phonto #videobroken #videojiwang #remix #stayathome #jiwangedit   #share #follow #corona #covid19 #bye

50
39 minutes ago

aa lancau pak samad 😪🖕🏻 [🐼][🍫] ________________________________ mention : tashape shape ________________________________ ❤️: support 100 follower : ) 💜: vid ? dwnld fastsave :/ 💙: repost ? tag la " ) 💛: share story la hmz ' ) 💚: baru belajar * ) 🖤: @kindersyaa ._ _________________________________ -app : amp , pixellab ! _________________________________ #videojiwang #edits #sentap #sendu #rempit #jiwakacau #koyak #brokenheart #broken #nakal #tiktok #alightmotion #explorepage #funimatemalaysia #slowmotion #slowmo #laguremix #dugem #ayatjiwang #editormalaysia #editor

51
40 minutes ago

😌 . . Ramai tak tahu, salah satu faktor utama ramai lelaki mengalami mati pucuk mengejut, disebabkan tabiat onani dorang sejak dari remaja. Nak tahu rawat masalah ni? Jom follow ig 👇 . @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq @minyaklintah .hq . . . . . . . . #twitter_viral_ #posttwitter #ayattwitter #tolongdengar #himpunanlawakmalays #lawakkeder #kelakar #lawaktwitter #lawaktweet #lawakboring #nakbebel #malaysia #nakfakta #nakkongsi #atukpesan #nakpickupline #lawakhangit #nakngepek #lawak #lawakhambar #ayatjiwang #ikutcarakita #asalviral #sentiasabersyukur #mudahterhibur #astrogempak

7013
41 minutes ago

“Kawan baik ni ibarat macam bintang 🌟kita takselalu nampak dia tapi kita tahu dia ada dengan kita 👬 ILOVEYOUALL>✊🏻💕 • • • [SHARE STORY] 🎈 • • • #slowmotion #lagujiwangofficial 💕 #cedissbuathal #lagujiwang ❤😭 #lagujiwang#cinta #sahabat #likeforlike #support1kfollowers #suka #ayatsedih #ayatjiwang #ayatsentap #ayatsweet #ayatcinta #ayatpadu #videobroken #slomotion #videojiwang #hxnif_vid #mstaronline #ms24_vids

371
43 minutes ago

Siapa single lebih baik mengaku🤣🖐🏻️ (baca caption sebelum bertindak ) . . .edit:alight montion .tulisan:pixelleb .ayat:sape ii je .ib:?? .overlay: @nunavid_ .font??:stabillo,jandamanateesolid .like sikit jangan sombong .dh shere vid tag la vavi👀 .shere dkt kwn gf/bf .jangan malu kalu single ______________________________________ . #janganmalusingle #alightmotionpro #alightmotionedits #alightmotion #overlayalightmotion #overlays #overlaysforedits #overlayrainbow #ccpedits #ccp #ccpoverlays #likemypost #layan #ayatjiwang #ayatbroken #ayatdeep #comel ._____________________________________ .FOLLOW ME .FOLLOW ME .FOLLOW ME .FOLLOW ME .FOLLOW ME

63
45 minutes ago

Tag sepa pun😍jom FOLLOW ❤️ @eqqa_vids @eqqa_vids follow🔥 @eqqacun @eqqacun ini lagi gak ad caption jangan di liat aja FOLLOW,LIKE,KOME,TAG, AND SHARE❤️ SUPPORT TERUS @eqqa_vids FOLLOW @vdjwng ._ di bantu like 1k jangan lupa singga di akunnya @vdjwng ._ untuk melihat lebih banyk video nak ambik video eqqa download fast save 🤩 [Real acc❤️] @eqqa_vids [Follow🔊] @eqqacun [❤️🔥] @_ .eqqa [New acc] @eqqacun @rzin ._ @kasii .cun1506 @kasii1506 @kasiiviianty .official @fansifdhal .kasii_ @kasiiofficialyy_ @vd .sedih @vdjwng ._ @videobrokensss_ @tinaavids @tiktok .gelek.official @vids .jiwangzs @video .viral77 @na_vids @video_sad_story @na .jiwangs @video_sad_story @videobrokensss_ @vid .qryy @vid_senduu @vids .jiwangzs @_ .jiwang_ @video ._.broken @vid .syma #tiktokvideo #tiktoksabahan #tiktokdance #tiktokslowmotion #tiktokhiburankita 👌 #tiktokfamousmalaysia #tiktokindonesia #videojiwangviral_ #statuswhatsapp #status #videojiwangviral_ #videostatus ♥️ #ayatjiwang #ayatsentap #ayatsedih #jiwangkarat #videojiwang #videobroken #djsoda #djiindonesia #videoremix 🎶 #ayatpasrah #ayatpowertoneexcel #ayatpower #ayatpadu #ayatjiwang #djsoda #djiindonesia #djremix #djtiktok #djtiktok_viral #videoremix 🎶 #ayatjiwang #ayatsentapdeep #videoviral

110

Top photos & videos on #ayatjiwang

Yesterday

tag your bf 🦋 gf 🦋 friends 🦋 bestie 🦋 siblings 🦋 ex • • @ainnsofiah • { 🐢 } edit by ; me !👻 • { 🍯 } share on your story❣️ • { 🖤 } like and comment • { 🥰 } support 30k♥️ • •_____________________________ • • { 🔥 } repost ; tag💦 • { 🦩 } apps ; inshot 🔫 • { 🤩 } save ? savejerlah✨ • •______________________________ • { 🙏🏻} support sec acc @moodyyz ._ • { ❤️ } support @nabihaaahh 🦋 • • • hastag シ︎ #videomaker #videosedih #videojiwang#videojiwang #explorepage #fakefriends #fakechat #ccp #editorial #explore #paidreviewmalaysia #pantuncinta #dj #djremix #videostar #inshot #crush #loveyoubaby #sayangketatsendatpadat #sahabat #sayang #missyou #laguromantis #lagujiwang #lagubroken #ayatjiwang #ayatmanis #pickupline #manismanis #kitabaikramaisayang

3.0k60
Yesterday

'𝙨 𝙥𝙤𝙨𝙩 ☺️ • [ like ~ share at your story ~ follow ] • [ repost ? tag lah ] • [ nak video ? download fastsave ] • [ req ayat ? dm @erfanjiwang ] • [ @tiae .vid 🥰 ] • ~ [ follow ; @erfxnvids_ @erfanjiwang ] first account @erfxnvids_ ❤ ] • . #ayatsentapjiwa   #ayatsentap   #ayatbroken 💔  #ayatbrokenteruk   #ayatdeep   #ayatjiwang   #vidjiwang   #videosedih   #vidjiwangggg 😌💔 #ayatsentapjiwa #ayatbroken 💔  #ayatbrokenteruk #ayatjiwang   #vidjiwang   #videosedih   #vidjiwangggg 😌💔 #explore #explorepage #cedis   #cedissbuathal   #ayatbodoken   #ayatsedih

2.9k62
Yesterday

Pejam mata ada kamu 🥺❤️ AMALKAN BACE CAPTION ⚠ •••••••••••••••••••••••••❇•••••••••••••••••••••••••••• [🐣]share on story 🐊❤️ [💙]follow @shilavids ._ @shilavids ._ •••••••••••••••••••••••••❇•••••••••••••••••••••••••••• [🐣]ib ; me ❤ [💚]tag someone ❤️ [🐣]repost ?tag cilaa ❤️ [💛]nak vid ? download fastsave [🐣]comment like share [💜]just content [🐣]video aku cara aku tak suka tak yah tengok 🔫 •••••••••••••••••••••••••❇•••••••••••••••••••••••••••• [❤️]Keep support me 💪❤️ [🐣]support 10K [💝]owner @_ .shahilaaa [🐣]sec @shilaeditz_ •••••••••••••••••••••••••❇•••••••••••••••••••••••••••• >>HASTAG<< #shilavids_ #jiwangkarat #jiwangvideo #jiwang #jiwangofficial #jiwangsedih #videojiwang 💦 #videojiwang#ayatjiwang #lagujiwang ❤😭 #jiwangsedih 😭 #videojiwangviral #lagujiwangofficial 💕 #ccpedits #explorepage #explore #ayatbroken #ayatjiwang #ayatsentap #ayatcinta #jiwang #jiwangofficial #jiwangsedih #videojiwang 💦 #videojiwang#ayatjiwang #lagujiwang ❤😭 #jiwangsedih 😭 #videojiwangviral #lagujiwangofficial 💕 #ccpedits #explorepage #explore #ayatbroken #ayatcinta #ayatpasrah #ayatsweet #ayatpadu #videojiwang

2.8k80
Yesterday

' s post , 🦋 . - - 🥀 - [ squad ] - @evilsquad ._ 🌹 . 🥀 - [ partner ] - @f4 .jiwangzs , @priv0raa , @liaa_ .vidsss 💕 . 🥀 - [ video hastag ] - #baeykaa 🥀 - [ little bear ] - @syakila_vids ❤ . 🥀 - [ hastag ] - - - // #explorepage #explore #jiwang #inshot #ccp #brokenheart #jiwangofficial #ayatjiwang #ayatjiwangkarat #videojiwang #videojiwangviral #pixaloop #lagujiwang #ayatjiwangkarat #sedih #videojiwangviral #videojiwang #videostar #ayatjiwang 😭❤ #funimateedits #funimatechallenge #funimatemalaysia #funimatecouple

2.8k10
17 hours ago

➪Follow @ynnjiwangz 🕊️ • • Tag ? someone,mmber,crush,haters,abg,kakak 💘 ° jangan lupa ❗ : tag☁️Share☁️comment☁️follow☁️ ! • 『 ❤️』Ib ? Me 💘 『 🕊️』Support 8K 🔗 『 🦋』Apps ? Alightmition,phonto,inshot 💋 『 🧸』Overlay ? me 🤙🏻 『 ❣️』Resport tag 🤧 ! 『 🔗』Admin sporting 🤪 ! 『𝐎𝐑𝐈𝐆𝐈𝐍𝐀𝐋 𝐘𝐍𝐍 』🔗❤️ - - #Ynnvid #ayatbroken #ayatjiwangg #jiwangz #ccp #ccfoto #jiwangvideo #brokenvideo #lagubroken 💔 #lagujiwang ❤😭 #b ̶r̶o̶k̶e̶n̶e̶d̶i̶t̶s̶ #noteedits #videostar #phonto #lagubroken 💔😭 #lagujiwangofficial 💕lagujiwang #jiwangedits #lagubroken 😢 #instdown #ccp #ayatjiwang 😭❤ #videojiwang #videobroke #Ynnjiwangz #videocinta #videosweet #lagujiwang #ayatjiwang #ayatbroken #ayatpasrah

1.8k52
17 hours ago

' s post , 🦋 . - - 🥀 - [ squad ] - @evilsquad ._ 🌹 . 🥀 - [ partner ] - @f4 .jiwangzs , @priv0raa , @liaa_ .vidsss 💕 . 🥀 - [ video hastag ] - #baeykaa 🥀 - [ little bear ] - @syakila_vids ❤ . 🥀 - [ hastag ] - - - // #explorepage #explore #jiwang #inshot #ccp #brokenheart #jiwangofficial #ayatjiwang #ayatjiwangkarat #videojiwang #videojiwangviral #pixaloop #lagujiwang #ayatjiwangkarat #sedih #videojiwangviral #videojiwang #videostar #ayatjiwang 😭❤ #funimateedits #funimatechallenge #funimatemalaysia #funimatecouple

2.1k10