#lipbalm photos & videos

1 minute ago

Today’s look for the beach today. 🤩🏝No face #makeup just #sunscreen to prime and protect my face, eyebrow products, mascara and red #lipbalm for the win today!! All 4 makeup products under $88. Some great goodies for the makeup bag.

00
4 minutes ago

Lip Balm Umaku . . Lip Balm Umaku terbuat dari bahan-bahan natural seperti vco organik dari petani Purworejo, beeswax, candelia wax dan lain-lain. . . Kelebihan lain dari lipbalm umaku dari yang ada di pasaran adalah Lip Balm Umaku tidak memakai fragrance oil untuk pewangi lipbalm, tetapi memakai essential oil. Apa itu Essential Oil atau minyak astiri ? . . . Pewangi alami berasal dari hasil penyulingan bagian-bagian tumbuhan (bunga, batang, daun, buah, akar, rimpang dsb ) dan disebut essential oil. Jenis pewangi alami ini selain memiliki aroma yang khas juga mempunyai khasiat kesehatan lantaran kandungan zat-zat obat yang terdapat di dalamnya. Sedangkan pewangi kimia (fragrance oil ) umumnya dibuat dari produk turunan minyak bumi. Jenis pewangi kimia ini tidak memiliki khasiat pengobatan aromaterapi namun hanya menduplikasi aromanya Ready varian Rose dan Peppermint WA: 08987813427 #lipbalmumaku #lipbalm #skincareumaku #bibirpecahpecah #bibirhitam #naturalskincare #maskerkefirpurworejo #maskerkefiryogyakarta #umkmpurworejo #purworejo #maskerkefir

00
7 minutes ago

; glowing skin is skin that is moist and soft—not dull, dry or flaky. • perfect untuk those yang ada masalah pori besar, kulit berparut and kulit kering • main ingredients are aqua and 20ml per bottle • postage all over malaysia// to purchase click link in bio 🦩 • #temyracle #lipscrub #sugarlipscrubtemyracle #coffeescrub #theoriginalcoffeescrub #glassskinhydratingserumtemyracle #glassskinhydratingserum #detoxmask #purifyingdetoxmask #purifyingdetoxmasktemyracle #brighteningbodyscrub #brighteningbodyscrub #bodyscrub #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #facescrub #lipbalm #cushylipbalm #cushylipbalmtemyracle #temyraclejb #temyraclejohorbahru #temyraclejohor #temyraclemuar

00
7 minutes ago

Lip Care freshly made with 100% natural ingredients. Don't afraid. Can use to your little one 🤗 Just DM, if interested. #skincare #careforyourlip #lippolish #skincareampang #lipbalm #skineats

00
10 minutes ago

Starting my summer with the Sugar Hydrating Lip Balm in Watermelon 🍉 #complimentaryfromfreshbeauty @freshbeauty This Lip Balm delivers nonstop 24-hour moisture and a smooth natural shine on the lips. I totally love it's packaging, it's flavor and how it feels on my lips. It's perfect for using alone or on top a nice lip tint.  It's now available at @sephora along with its other flavors 🍉 Link to shop : https://www.octoly.com/c/hc7ll/r/hb86o #freshbeauty #octolyfamily #lipbalm #beyoutiful #summerlooks #summertimevibes #lipcareroutine #lipcaretips #cmdcselfies #microinfluencers

52
11 minutes ago

Winter care For Lips and Body #tissueoil #lipbalm #justinespecials

00
14 minutes ago

𝐸𝓈𝒻𝑜𝓁𝒾𝒶𝓃𝓉𝑒 𝓁𝒶𝒷𝒾𝒶𝓁 (Vários sabores ) Faça sua encomenda por mensagem inbox🛍 8,90 #esfoliantelabial #joinville #makeup #lipbalm

10
15 minutes ago

Dropping off product ! ❤️we Love reviews ! • • • • #naturalskincare #naturallipbalm #naturalproduct #lipbalm #customerreviews #shopkoralips #sheabutter #softlips

00
18 minutes ago

Bismillah... Natural Lip Balm shea butter . Sudah pada tau kan manfaat Shea Butter?😍 . Natural lip balm shea butter mengandung emolien yang dapat menghaluskan sekaligus menyerap pelembab alami yang berada di sekeliling bibir, untuk menjaga kelembaban bibir dengan sempurna dan mencegah bibir kering dan pecah-pecah😍 . Natural lip balm shea butter solusi untuk menggantikan lipstick yg berbahan kimia☺️ . “Back to nature” . Harga cuma 35rb Bisa untuk 1-2 bulan . Untuk pemesanan bisa via DM, Facebook atau whatsapp ya klik link di bio☺️ . Untuk yg mau COD atw hemat ongkir bisa order via agen resmi kita di @akhwatcare .id #lipbalm #naturallipbalm #lipbalmsheabutter #sheabutter #muslimahbeautycareTidore

00
18 minutes ago

Only 3 days!!! 🤗🤗🤗 I’m amazed myself because it took close to one week for me. #legendage #legendagelipstick #lip #lips #lipbalm #lipcare #lipstick #beauty #naturalproduct #cosmetics #sg

00
20 minutes ago

Simple natural look today for a catchup with some dear friends. Yes Reuben only has a sniffle left! Wahooo! So I can start to go out for a little bit. All products were applied with my hands! No brushes were used (apart from Mascara because how would you even do that without a brush?! ) Products used- ❤Color correcting tinted moisturiser ❤Candlelight shadowsense- for hiding mummy tiredness ❤Mulberry shadowsense- for blush ❤Black VolumeIntense Mascara ❤Barley Berry LipBalm #mysenelook @senegenceinternational #lipbalm #easymakeup #nomakeupmakeup #nobrushes #evenskin #catchupswithfriends #mumoftwo

10
24 minutes ago

Shout out to @scrunchlinestore for making awesome scrunchies and masks! They are awesome to add alongside a bare balm to your bag of essentials! #scrunchies #essentials #lipbalm

10
24 minutes ago

The extra TLC your lips deserve💋 The Conditioning Lip Polish contains: 💕Natural Brown Sugar to gently exfoliate 💕Extra Virgin Coconut Oil to heal and moisturize 💕Organic Shea Butter-packed with vitamins and anti-inflammatory properties 💕Natural Beeswax to lock in moisture 💕Sweet Almond Oil to keep your lips soft Get yours now! COD available for Ampang/KL area 🌼

21
28 minutes ago

Hey hey hey ! This was the big anniversary gift but it took longer than expected 😩! Designed by me and fully done by me ! Starts small and will grow! Happy anniversary kitaskloset💓! Shop! Visit the website ! My website does offer delivery,shipping and pickups !! Delivery is of course only local, and still ONLY $5! Shopp🥵! More to come really really soon🥳!! - - - don’t forget to make kitaskloset a hashtag, #kitaskloset - - Sale drops soon as well on website, 10% using the promo code: 1MONTHANNIVERSARY https://kitaskloset.square.site/ - - - - #lipscrub #versagelvendor #businesscards #accessories #cardib #nickiminaj #nike #blackgirlmagic #black #blackbusinessowner #kitaskloset #love #heart #smallbusiness #shopsmallbusiness #shoplocal #shopsmall #shopping #shoppingonline #lashes #lashextensions #lovequotes #lipgloss #lipscrubs #lipbalm #lipoils #lipstick #summervibes

60
28 minutes ago

Maycreate Moisturizing Lipstick Harga: 55.000 Lipstik ini bisa dijadikan lipbalm sekaligus pewarna bibir, karna lipstik ini bener2 lembab banget saat dioleskan di bibir dan warnanya juga semakin lama akan semakin terlihat bukan malah semakin memudar . Cukup swatch sekali atau dua kali ajaa udah keliatan banget warnanya , gaperlu pake tebal". Tersedia dalam beberapa varian warna: - Pink - Orange - Purple Jadi kalian gaperlu takut kalo bibir kalian bakalan kering atau pecah" kalo pake lipstik ini karna lipstik ini bener2 bisa membuat bibir kalian menjadi lembab seperti pake lipbalm dan nyaman untuk digunakan. Kalian juga ga perlu lagi belii lip balm lagi karena lipstik ini uda kek 2 in 1 ya🥰 #lipstik2in1 #lipstikmurah #lipstik #lipbalm #lipstikmaycreate #maycreatelipstik #lipstikmaycreatemurah #maycreatelipstikmurah #maycreate #maycreateindonesia

00
29 minutes ago

🌸DESESPERADA POR NO SABER COMO QUITAR ESAS OJERAS O DE COMO NO TENER UNA BUENA INFUSIÓN DE LA NUTRICIÓN EN LA PIEL?🌸. . ⭐️⭐️Tenemos la solución para esos disgustos⭐️⭐️👇🏻👇🏻 . 🌺CORRECTOR GIORDANI GOLD MASTERCREATION🌺. . ✨Apunta las imperfecciones con un corrector que se dirige específicamente a los 8 signos del tiempo. Con una infusión de ColourCorrectComplex para una combinación fiel al tono y un tono de piel unificado e Infusión de nutrición de la piel para un impulso de nutrición de la piel, esta fórmula le dará un impulso instantáneo y duradero de juventud y completará su aspecto perfecto. . 💄QUE ESPERAS ? HAZ EL CAMBIO EN TU IMAGEN💄 . Por tan solo S/.29.90 . ¿Que esperas para adquirirlo?. . 📲WhatsApp: +51 945 617 452. . Envíos a sus Domicilios 🛵. . #oriflame #nowage #brigthsublime #skincare #healthyskin #beauty #skincareroutine #theoneoriflame #lipbalm #makeup #royalenfield #oriflameproducts #bellezanatural

30
29 minutes ago

Ini penjualan aku ditanggal 1 temen2. Alhamdulillah pelanggan pada mempercayakan pembelian ke ria. 😍😍 Bismillah Allah lancarkan usaha ria. Temen2 juga bisa kalo mau punya penghasilan seperti ria. Yukk DM. #tendercare #lipbalm #theonemascara #maskarabeauty #maskara #oriflameindonesia #oriflameid #oriflame #oriflame_id #oriflamepekanbaru

22
32 minutes ago

How’s everyone’s summer going so far?!☀️💋 #summer #lipbalm #summeressentials Image sourced form: google images

10
32 minutes ago

We’ve restocked our Sanitiser 💜 We have our Germ Fighting Sanitiser & Night Violet Sanitiser! Free full size Lip Balm with every purchase this July! • • • • #loviesscrubsandoils #natural #naturesgoodness #sanitiser #germfighting #nightviolet #lipbalm #smallbusiness #supportsmall #supportlocal #waterfordwest #afterpay #paypal #smallbusinessesaustralia https://loviesscrubsandoils.com/collections/sanitiser

20
33 minutes ago

ANAK RAMAI BUKaN ALASAN UNTUK MENGABAIKAN PENJAGAAN DIRI.♥️ . Anda boleh lakukan dirumah . . DIY spa. Utk menghaluskan & menghilangkan sel kulit mati gunakan sutra lamuni scrub . Dan sebagai lotion dan melembapkan kulit gunakan cenderai putih body butter..harumannya memukau tau. . Utk bibir pula, saya gulakan pinky roses lipbalm. . Tak perlu sembunyikan kecantikan dengan make up yg tebal.okay🥰 . Bagi yg baru boleh dapatkan Dari pengedar Kami @pesona_jrm . Utk lebih info Dan Promosi Follow @pesona_jrm @pesona_jrm . Pembelian produk Klik Link Di bio profile 👆 Kak Pesona Mom of 3 +6019-5278268 . #kurmadhuha #royalv #jrm #jrmcheras #jrmkajang #jrmlangat #jamuratumalayacheras #jamuratumalayalangat #jamuratumalayakajang #bondarozitaibrahim #legasijrmstokisampang #Mustanir #sihat #cantik #viral #Jamuratumalaya #pinkyroseslipbalm #lipbalm #bibirsihat

10
33 minutes ago

There are a few step when you use the coffee scrub from Temyracle. Ni cara I tau. Jujur I cakap, sekarang ni I da kurang pakai makeup. Pergi kerja pon just pakai toner, aloe vera gel and sunblock. Pastu pakai mascara and eyeliner. Pastu terus pergi kerja. So takde lah rasa berat sangat muka tu 😂. So, bila remove makeup tu takde lah banyak sangat kan. Okay let me tell you the benefits of the coffee scrub from Temyracle. - mengurangkan / menghilangkan parut - menanggalkan sel kulit mati - menghilangkan sunburn - membersihkan pori - membantu mengurangkan jerawat pada kulit - melembapkan kulit - dan yang terakhir sekali, coffee scrub ni boleh dipakai pada muka dan juga badan tau Tekstur dia sangat ringan dan tak kasar. Ye, betul tak kasar. I tak tipu. Sesetengah scrub teksturnya agak kasar kan. Tekstur scrub yang kasar boleh melukakan kulit anda tau. But this coffee scrub are different from another brand because tekstur dia. Tak percaya? Kena lah cuba. 📲 Whatsapp at : 016- 7284625 or click link at bio http://www.wasap.my/60167284625/ - FREEGIFT - FREE COD AEON BANDARAYA MELAKA DAN SEKITARNYA - COD TEMPAT LAIN PON ADA - POSTAGE PON ADA JUGA LORHHH #temyracle #Temyraclehq #temyracletribes #tutorialmakeup #makeupbyme #bodyscrub #lipbalm #lipscrub #makeupartist #makeuplover #lipbalm #bodycare #lipcare #coffeescrub #localmalaysiaproduct #supportlokal #makeupoftheday #motd #love #melaka #skincaremalaysia #makeuplife #foundation #makeup #temyraclesister #temyraclemelaka #beauty #smallbusiness #beautyneedeffort #thebestscrubever

60
36 minutes ago

Lip Balm: Multi purpose Balm that nourishes and soothes dry lips and skin . With natural APRICOT Kernel Oil containing fatty acids known to effectively moisture the skin😇 . . . . . . #lipcare #lip #lipbalm #lipbalmcollector #lipcareroutine #lipcaretips #ecoproducts #care #lipcarenatural #skincare #skinproducts #natural #organic #parabenfree #chemicalfree

30
37 minutes ago

Dirumah aja tapi kulit mulai muncul flek hitam? Itu bisa jadi akibat gak memakai sunscreen lho🥺 Batrisyia punya lho Sunscreen yang T.O.P banget!! Selain melindungi dari efek buruk paparan sinar matahari, perpaduan kandungan VCO, Madu dan ekstrak pepayanya bermanfaat untuk menjaga kelembapan kulit kamu! Ayo mulai sekarang rajin pakai Sunscreen dari Batrisyia ya . . . #Batrisyiaherbal #Batrisyiaherbalskincare #creamjerawat #skincarehalalbpom #skincareherbal #madumurni #slimming #lipcream #lipstick #vco #sunscreen #daycream #maduoriginal #paketacne #handexlusivegel #paketkulitberminyak #paketglowing #perawatankulit #batrisyaherbalkarawang #lipcare #lipbalm #jualbatrisya #perawatanwajah #maduasli #nightcream #daycream #sabunvcokopi #maskercharcoal #sunscreenbatrisyia #griyabatrisyiaherbal

10
37 minutes ago

Our smirk is the natural vanilla scented 😏❤️ Why vanilla? It's the same reason why you add vanilla extract to so many different desserts. It just smell so subtle so delicious you want to eat 🥥🍪 #Organic #Pure #LipBalm #OrganicLipBalm #Pretty #Cute #Beauty #Beautiful #Cosmetic #Skincare #Smirk #Shy #Kiss #Vanilla #Watermelon #Cherry #Natural #Pink #Red #Homemade #Handmade #Lips #Love #LipsLover #LipBalmLover #Business #NarshasOfficial #KualaLumpur #Putrajaya #malaysia

52
43 minutes ago

💋💋😘Ohhh YASSSS!!! I love these lip balms. 😘💋💋 Just a few left on the site www.ShopRusticLaceBoutique.com #LipFreak #LipBalm #makeup #Beauty #accessories #Pretty #Beauty #Boutique #addtocart #Shopping

30
46 minutes ago

‼️OPEN ORDER (limited stock )‼️ 🍭ORI THAILAND🍭 🍑Tanako Peach Soda Magic Lip Balm🍑 IDR 10.000/pcs buy 3-6pcs : IDR 8.000/pcs buy 7-12pcs : IDR 7.000/pcs buy 12-24pcs : IDR 6.500/pcs . Kita punya lip balm baru nihh dari tanako, dan yg ini lebih lucu lagi packagingnya 😽 Kamu wajib punya lip balm ini loh, fungsinya dan manfaatnya itu bagus bgt deh, aman bgt buat dipakai setiap hari, buat kamu yg males pakai lipstick dan cuma pengen dirumah aja tapi pengen bibir ada warnanya cocok banget sama lip balm ini. Nah aku akan jelasin nih manfaat lip balm ini buat bibir kamu apa aja: ✨Bisa melembabkan bibir, bibir kamu pecah pecah atau kering? tinggal kamu pakaikan ini setiap hari, dijamin deh bibir kamu kembali lembab dan sehat lagi ✨Selain itu lip balm ini juga mengandung jojoba oil, emmolient, Vit E, Sterol dan asam oleat yg bisa melembutkan bibir. ✨Cara pakainya tinggal kamu pakai sebelum tidur, dan pas bangun waallaa bibir kamu lembut bgt segampang itukan... coba deh!! ✨Mengembalikan warna bibir kamu seperti semula. Jika kamu punya bibir hitam atau yg cenderung gelap, rutin pakai ini bibir kamu akan kembali ke warna bibir pink yg sehat secara permanent. ❗Cuma 10rb tapi manfaatnya buanyak pluss bikin sehat lohh nyesel deh kalo ga beli. 😝 . 🛒Order or ask by DM 😊 🌻Happy shopping . . #makeup #cosmetics #original #new #limitedstock #olshop #pp #indonesia #import #thailand #thailandmakeup #olshopbaru #tiktok #tiktokmakeup #thaimakeup #lipbalm #peaches

10
47 minutes ago

💋Бальзамы для губ EOS!💄 🥰Настоящее эстетическое удовольствие доставляет бархатный флакончик бальзама. 😍Нежный по консистенции, не липкий и плотный, бальзам хорошо увлажняет губы и делает их невероятно мягкими👄 ❣️Состав полностью натуральный - масла Ши, оливы, пчелиный воск и экстракты растений🍃 Легкие притягательные ароматы винограда 🍇 апельсина 🍊 зелёного яблока 🍏 персика 🍑 долго остаются на губах и дарят хорошее настроение. ———————————————————— ✅ Эффекты: увлажнение, питание, смягчение 🛢Объём: 7гр. 💰Цена: 70₽ ———————————————————— 🚚 Доставка Почтой России наложенным платежом 📦 При заказе от 3000₽ доставка бесплатно 📝По всем вопросам в Директ ———————————————————— #eoslipbalm #lipbalm #eosбальзамдлягуб #бальзамдлягуб #бальзамдлягубeos #cosmetics #peachlipbalm #grapelipbalm #orangelipbalm #greenapplelipbalm

10
Yesterday

Christmas in July anyone? 🎅🏼🎄🎁 Campaign 15 closes tonight at 5:00pm! Check out these Good Buys under $2.00 - -Merry Moments Mini Emery Board...$.59 Bow, Ornament -Avon Care Silicone Glove Protective Holiday Hand Cream...$1.49 -Holiday Lip Balm...$1.49 Buttercream, Marshmallow Frosting, Candy Cane, Sugar Cookie -Avon Care Care Deeply 2020 Calendar Lip Balm...$1.49 Act fast: All Good Buys items are while supplies last and final sales, no returns

102

Top photos & videos on #lipbalm

2 days ago

Some days (esp Mondays ) you gotta just chill and put one foot in front of the other, keep things simple.

7106
7 hours ago

The Henné lip tint family 💋 From L to R: Azalea, Bare, Coral, Intrigue

22023
Yesterday

Barbie Dream 😍😍 so dreamy ! This is one of you guys favorites ‼️ If you haven’t tried it yet go click the link 💓 . . #inspiredoasis   #allnatural   #veganbodybutter   #whippedbodybutter   #whippedsheabutter   #whippedcocoabutter   #vitamine   #coconutoil   #peppermintmocha   #essentialoils   #hydrate   #quench   #lotion   #hairmask   #spf   #lipbalm   #localbusiness #womenownedbusiness   #smallbatch   #homemade   #handmade   #smallshop

5469
13 hours ago

Let’s take the urban trip to the city: - Downtown Girl - Uptown Girl - Big Apple - New York Doll - Spring St. Shopaholic ⠀ Which color do you like the most? Comment below👇🏼 ⠀ #glossypops #glossyposse #new #fun #fresh #excited #colors #lip #lips #mua #beauty #makeup #cosmetics #lipgloss #lipbalm #lipstick #party #partyfavors #festival #pop #mood #lipstickaddict #glamandglits

2.6k56
3 days ago

O Balm Labial Candy Lips da Nathalia Capelo foi produzido especialmente com propriedades hidratantes como Vitamina E, Manteiga de Karité, Pró Vitamina B5 e Óleo de Semente de Girassol, ele hidrata e traz leve pigmentação aos lábios além de vim em uma embalagem mega fofa!!! . . . #lipbalm #labios #skincare #nathcapelo #labiosperfeitos #beijo

1408
Yesterday

Do you believe in magic? ✨ Remember these babies? . My beauty suffers from smoker’s lips. 👄Overtime smoking can cause discoloration to the lips. Many people develop this pigmentation change. Luckily lip blush tattoo can help! This is an intricate process that does require patience, and commitment. First we must balance the color through a series of neutralizing sessions. . What you see here is my client before, immediately after the first session, and healed after the first session. We still have at least 2-3 more to go but you can see the progress after the first session. We still have a little uneven depth on the bottom lip and some work to do at the corners. Corners are tricky, in order to prevent over working the thinner skin in that spot you must work delicately. Everyone’s journey with this type of work is different but I love how far we’ve come in just one session and I can’t wait to share updates as we proceed. I’m truly obsessed with lip blush 😍 . #lipblush #lipblushing #lipblushtattoo #lipblushtraining #lipblushnyc #lipfiller #lipinjections #lipenhancement #liptint #liptattoo #egirl #kyliejenner #kimkardashian #nycskintreatments #skintreatment #liptreatment #liptransformation #nyctattoo #nyc #nyctattooartist #pmu #pmuartist #pmulips #lipbalm #lipglosspoppin

25522
2 days ago

Tag a makeup lover 🥰 Follow @makeupromote

3.4k19