#rayaathome photos & videos

7 hours ago

BYE-BYE KULIT KUSAM ! Nah sis belanja testimoni kakak cantik ni. Tengok kulit yg dulu nampak kusam kan? Keluar rumah pun mcm tak confident je hehehee. . Tapi tu dulu. Sekarang tengoklah hasilnya setelah menggunakan set pencerahan Lumivie ni 😍 Makin cerah dan berseri-seri 😉 . #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #testimonilumivie #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

00
7 hours ago

KULIT BERJERAGAT? Jangan risau, dengan pemakaian serum Lumivie secara konsisten boleh pudarkan jeragat anda 😉 Buktinya? Tengok aje skin kakliza kita ni. Bukan aje makin cerah dan jeragat makin pudar malah kulit nmpak lebih moist dan berseri-seri 😍 #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

00
8 hours ago

JANGAN PAKAI LUMIVIE KALAU TAKNAK FLAWLESS ! Lumivie ni bukan je boleh cerahkan kulit korang tau, malah jika konsisten kulit makin moist, glowing dan flawless ! Tengok aje kulit adik comel ni, kulit yg kemerahan dah hilang ! Serum Lumivie dgn kandungan Mutiara Hitam yang mampu memudarkan parut jerawat dan juga menjadikan tona kulit lebih sekata 😊 Tentunya dermatological tested utk kulit orang Asia ! So apa lagi, jom glowing sesama 😉 #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #testimonilumivie #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

00
10 hours ago

DAH ADA JERAGAT? Jangan risau, dengan pemakaian serum Lumivie secara konsisten boleh pudarkan jeragat anda 😉 Buktinya? Tengok aje skin cikpah kita ni. Bukan aje makin cerah dan jeragat makin pudar malah kulit nmpak lebih moist dan berseri-seri 😍 #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

10
Yesterday

JANGAN PAKAI LUMIVIE KALAU TAKNAK FLAWLESS ! Lumivie ni bukan je boleh cerahkan kulit korang tau, malah jika konsisten kulit makin moist, glowing dan flawless ! Tengok aje kulit adik comel ni, parut hitam pun hilang ! Serum Lumivie dgn kandungan Mutiara Hitam yang mampu memudarkan parut dan jeragat 😊 Tentunya dermatologi tested utk kulit orang Asia ! So apa lagi, jom glowing sesama 😉 #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

00
Yesterday

BYE-BYE KULIT KUSAM ! Nah sis belanja testimoni kakak cantik ni. Tengok kulit yg dulu nampak kusam kan? Keluar rumah pun mcm tak confident je hehehee. . Tapi tu dulu. Sekarang tengoklah hasilnya setelah menggunakan set pencerahan Lumivie ni 😍 Makin cerah dan berseri-seri 😉 . #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

00
Yesterday

*New Lumivie Skin Care ✨* . 💫Brighten (mencerahkan ) 💫Energize (bertenaga ) 💫Moisturize (melembapkan ) . -Memberi hasil kulit yang berseri -Menguatkan semula keanjalan kulit muka -Tona kulit muka kelihatan lebih sekata -Meningkatkan keserian dan kecerahan kulit wajah -Kulit akan rasa bertambah segar -Keseluruhan muka akan kelihatan muda remaja -Menambahbaik tekstur kulit agar tidak kelihatan kusam Bahan-bahan berharga dalam Lumivie :- . *1- Black Pearl (Hydrolyzed pearl )* ▶️Membantu untuk meningkatkan daya kekuatan kulit bagi membantu kulit pulih dan meningkatkan ketahanan kulit. Terdapat bukti impak proses yang melindungi dan mencerahkan kulit muka. . *2- Opti-Bright™️ Complex* ▶️Dengan campuran bahan yang berpotensi untuk menghalang proses kulit menjadi kusam dan tona kulit yang tidak sekata. Lumivie Intensive Serum & Lumivie Moisturizing Cream mengandungi opti-bright kompleks yang menunjukkan kebolehan meningkatkan kecerahan kulit dan memulihkan tona kulit secara sekata seperti keputusan dalam ujian klinikal. . *3- Samphire* ▶️Merupakan salah satu bahan dalam penjagaan kulit, samphire mempunyai kebolehan unik yang meningkatkan pemuliharaan dan kelembapan kulit. . Lumivie Made in Korea 🌹Satu-satunya negara yang cukup canggih dengan peralatan moden dalam menghasilkan skincare yang HEBAT & BERKUALITI ❤️ . #lumivie #lumivieserum #brighteningserum #brighteningset #serumjeragat #stayhomesale #rayaathome #syawal2020 #aidilfitri2020 #rayasupersale #neelofa #meletop #setpencerahanmarykay #setpencerahan #produkMk #MKoriginal #skincaremarykay #stayathome #stayathomepromo #stayhomechallenge #Saledudukrumah #dontrushchallenge #marykaypahang #MarykayKualaLipis #marykaykl

10
Yesterday

💖💖📚📚📚 Tergamam sipembaca buku tu dekat mall tadi. Bila tempat tu nak tutup 😂🏃‍♀️🏃‍♀️ nasib tak lecak titi cak 😂🙈huhuhu. Menunggu jugak tazabarnyerrr RAYA AT HOME Batch ke-3 👕👕👕nak kuar lagi. Antibacteria & anti odor katanya. Kain imported, wow 💥😱😍😍 mestila kualitikan. Berangan🤩 jugak nak pakai loosely loose berkain International. Bole la ber oh na na💃💃💖 👗👗 #ohnana #bookworm #basahtiak #lari #sukan #lari #student #pelajar #graduan #looselyloose #kainimport #jersey #buku #ulatbuku #kainInternational #baju #tshirt #sayajualbajutshirt #sayajualbajujersey #sayajualbajumuslimah #sayajualbajulabuh #looselyloose #kakhananie #antibacteria #antiodor #covid19 #1441h #1441hijriah #rayaathome #rayatetapraya2020 #rayakasijadi #raya2020 #tshirt

80
Yesterday

Paaggi yg indah dan bahagia 🍫🥛🍓🍇 . . Alhamdulillahhhh terima kasih #rayyankiddzlover ❤️ memang dahsyat sungguh, berebut² eh semua orang bila stok dah mendarat kemarin duluuu 💕 paduuuu! Jom sapa lagi yg nak, meh pre order awai² inshaallah minggu ni stok akan turun lagi yeay! . . Stok Terhad tauuu 😎 . . . #rayyankiddz #rayyankiddzkedah #rayyankiddzalorsetar #DidiChoclateDrinks #DidiChocDrinks #didiandfriends #susudidiandfriends #susudidikedah #susudidialorsetar #susucoklat #susudidi #alorsetarfooddelivery #alorsetarkedah #stayhome #staysafe #rayaathome #kitajagakita #kitamestimenang #pkpp2020 #alorsetar #loqstaq #keepsabar

163
Yesterday

🌈 *Face Mask-Go Back To School* . 🌈*plain* dan tidak bercorak. . ✨Ada sekolah mungkin *tak benarkan yang fancy-fancy* 😀 💗*sesuai untuk dipakai dengan Uniform Sekolah* kotak baru kita... Lagi best❤️ sebab ada lubang atas macam kotak tisu 😊 . 1 box 50 pcs 3 ply RM58 Postage 1-29 box RM6.90 . . 1. Belian genap 50 helai akan disertakan dengan kotak istimewa. . 2. Corak kotak yang diterima mungkin berbeza mengikut stok semasa. . 3. Setiap produk didatangkan dengan jaminan. Jika tidak berpuas hati boleh dipulangkan.❤️ . . wassap.my/01165284784 Klik Link @ bio

11
Yesterday

MANFAAT RETINOL PADA KULIT ! Retinol merupakan salah satu bahan aktif dalam Night Treatment ni dan ia berfungsi untuk merawat kulit terutamanya dalam mencegah penuaan kulit. Retinol merupakan antioksidan yang berfungsi melindungi kulit daripada radikal bebas, iaitu penyebab kulit kelihatan lebih tua. Ia juga akan mencegah kedutan dan menambah penghasilan kolagen dalam kulit. Retinol memiliki struktur molekul yang sangat kecil. Oleh sebab itu, retinol akan diserap hingga lapisan kulit yang paling dalam untuk mengatasi kedutan dan memperbaiki tekstur kulit. Selain itu, retinol juga memiliki kemampuan untuk meningkatkan keanjalan kulit, menyamarkan garis-garis halus, menambah kelembapan kulit dan mengecilkan keketaraan pori kulit. #retinol #bahanaktif #nighttreatment #marykay #Produkmarykay #ProdukBebasMerkuri #produkberkualiti #top5globalskincare #antipenuaanmarykay #antiagingskincare #krimantipenuaan #krimantikedut #krimmalam #rayasakan #rayasanasini #raya2020 #rayaathome #rayasupersale #stayathomepromo #stayhomesale #Saledudukrumah

20
2 days ago

Hasil 3 minggu pemakaian Night Treatment secara konsisten ! Tengok apa retinol dah buat pada skin kak ezah ni 😍😍 . Kulit lebih bersih, cerah dan liang pori lebih kecil. Yang penting kulit jauh lebih sihat dan awet muda ! 💞 #retinol #bahanaktif #nighttreatment #marykay #Produkmarykay #ProdukBebasMerkuri #produkberkualiti #top5globalskincare #antipenuaanmarykay #antiagingskincare #heroremaja #dewiremaja #krimantipenuaan #krimantikedut #krimmalam #rayasakan #rayasanasini #raya2020 #rayaathome #rayasupersale #stayathomepromo #stayhomesale #Saledudukrumah

20
5 days ago

Nak Lunch... ✔️Pelbagai Menu yang di sediakan ✔️Masih mencari menu? Wasap&Call us Now!!😊 ✅DINE - IN ✅Available for Takeaway & Cod ✅Order Morefun #WeServeNoPork #FoodViral #StaySafe #RayaAtHome Untuk order tekan saja link 👇 601170329695 60198807917

20
1 weeks ago

Tahukah anda bahawa Qaseh Gold Junior adalah jus harian yang kaya dengan anti oksidan semulajadi untuk menyokong kekuatan imun sistem anak-anak supaya sihat & kekal bertenaga 💜⁣ 1 biji kurma bersamaan 1 sudu Qaseh Junior ! . Pastikan 2 sudu semasa sahur dan 2 sudu semasa berbuka 😍 Pst.. Pstt... Sekarang ni ada promosi tau! Nak tahu lebih lagi pasal Qaseh Gold Junior? Komen "Saya Nak Qaseh Junior" di bawah! #qasehgoldjunior

13
2 weeks ago

Nyummmm nyummmmmm soooo yummmy! Minuman prebiotik dlm bentuk jelly. Haaa bestttt ke bestttt🔥 . STOK TAK BANYAK TAU! SAPA NAK JOM TERUS WASAP (klik link di bio ) . PRE ORDER PRE ORDER PRE ORDER PRE ORDER . Eta Early of July inshaallah! . . #rayyankiddz #rayyankiddzkedah #rayyankiddzalorsetar #DidiChoclateDrinks #DidiChocDrinks #didiandfriends #susudidiandfriends #susudidikedah #susudidialorsetar #susucoklat #susudidi #alorsetarfooddelivery #alorsetarkedah #stayhome #staysafe #rayaathome #kitajagakita #kitamestimenang #pkp2020 #alorsetar #loqstaq #qurantime #rentasnegeri #newbaby #jellyrayyankiddz

50
2 weeks ago

Kapit crunchy ada bape perisa?🤔 Utk pengetahuan semua, kapit ada 2 perisa, perisa coklat dan kacang. Jika ada apa-apa soalan lagi dm jer admin, nanti admin cuba jawab kan😊. . . #kapitcrunchy #kapitcoklatpeanut #rayaathome #kapitbangi #bangi #kajang #kajang # selangor

20
2 weeks ago

Youthfinity si Ratu Serum 👑 . Serum ini adalah serum paling premium dalam range skincare Mary Kay. Pakai 1 Serum ni jer dah cukup cover semua serum yang ada 😁 . "Nak pakai lah serum ni..." "Boleh!" Tapi, make sure 5 langkah basic skincare uolls tak skip okay 😊 . #ratuserum #ibuserum #serumterbaik #rayaathome #madeinkorea #serumjerawat #serumjeragat #serumawetmuda #serumMK #serummarykay #produkMK #produkmarykay #promoApril #testimoniMK #rayapkp #teamrayarumah #teamryapkp #syawal2020 #aidilfitri2020 #travel #pkpp #pkpPromo #pkp2020 #stayathome #stayhomestaysafe

30
2 weeks ago

QUEEN OF SERUM - YOUTHFINITY . Made in Korea. 😊 . Produk kalau dari Korea memang adalah yg TERBAIK sbb disana ada teknologi yang terbaik especially utk skincare 💞 . Youthfinity si Ratu Serum 👑 . Serum ini adalah serum paling premium dalam range skincare Mary Kay. Pakai 1 Serum ni jer dah cukup cover semua serum yang ada 😁 . Ia menggunakan bahan ² botani yang sangat exclusive. . Alpen Rose, yang hidupnya di tempat yang sangat extreme, yang tahan pada cuaca yang sangat mencabar, yang mampu hidup sehingga 100 tahun. . The unfalling Rose. Rose yang tak pernah layu. Hebatkan?😊 Alpen Rose ini membantu membebaskan kulit dari punca stress yang mempengaruhi kecantikan kulit. . Evening Primrose. Sejenis bunga yang hanya mekar pada waktu malam 🌃. Sebab tu serum ni pakai malam jer. Berfungsi meremajakan kulit wajah sewaktu kita tidur. . Infinite Treptide pula adalah gabungan teknologi yang mengekalkan keanjalan kulit. Boleh nampak, dan rasa dengan jelas even pada sapuan pertama kali. 😊 . "Nak pakai lah serum ni..." "Boleh!" Tapi, make sure 5 langkah basic skincare uolls tak skip okay 😊 . #ratuserum #ibuserum #serumterbaik #rayaathome #madeinkorea #serumjerawat #serumjeragat #serumawetmuda #serumMK #serummarykay #produkMK #produkmarykay #promoApril #testimoniMK #rayapkp #teamrayarumah #teamryapkp #syawal2020 #aidilfitri2020

30
2 weeks ago

Kuih raya dah abis?!😱. Jangan risau, anda blh hidangkan kapit sebagai kuih raya juga kerana saiz nya kecil dan senang dihidangkan😊. So apa tunggu lagi, dapatkan KAPIT CRUNCHY BERPERISA dengan menghubungi nombor telefon yang tertera di bio ig. Jika anda ingin buat pesanan, hanya perlu tekan link tersebut. Terima kasih😁 #kapitcrunchyberperisa #kapitchocolate #kapitpeanut #penggantikuihanda #rayaathome

30
2 weeks ago

"Mahal tapi BERBALOI" . Ye betul, sebotol ni je boleh guna smpai 4-5 bulan. Kesan dia pulak seawal 2 minggu dah nampak tau ! . Berbaloi ke Berbaloi awaa? 😁 . #ratuserum #ibuserum #serumterbaik #rayaathome #madeinkorea #serumjerawat #serumjeragat #serumawetmuda #serumMK #serummarykay #produkMK #produkmarykay #promoApril #testimoniMK #rayapkp #teamrayarumah #teamryapkp #syawal2020 #aidilfitri2020

40

Top photos & videos on #rayaathome

last month

Tahun ni takde photographer. One selfie for the gram. Selamat Hari Raya! #TeamTakBalikKampung #TeamRayaKL #StayAtHome #RayaAtHome #kesiannnn

48325
last month

Siapa #teampurple and #rayaathome ? 🙆🏻‍♀️❤️

12823
last month

Proudly wearing this beautiful piece that was design by my uncle (just ) fr me! Hihi ☘️🌸🦋 #suteraterengganu #rayaathome

67623
last month

Salam Aidilfitri 2020 from Haziq’s & Family✨ #rayaathome #teamrayapenang 👨‍👩‍👧

1749
last month

When a friend in need is a friend indeed #rayaathome #abangtakkuat

2157
last month

First Raya with my other half, which means I’ll be getting duit Raya every year now!❤️😋 Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin from #TheHidhmirs ✨🕌 #teamSeremban #teamRayamertua #stayathome #rayaathome #eidmubarak

1869
last month

Sebab raya tahun ni boleh kunjung mengunjung 1st day raya je.. So, kuih2 raya ni Rykarl makan sendiri je lah ye.. . Ni stlye Raya PKPB tau.. Ingat guys.. #KitaJagaKita #rayaathome #raya2020 #1441hijriah #StayAtHome

18.8k129
last month

zero to zero yer korang🙏 . . 1 gambar tak cukup kan. sepupu2ku ajak berbintang di siang hari. ini lah bintang di siang hari😅. . . #stayathome #rayaathome

18217