#songhyekyo photos & videos

14 minutes ago

Postingan ini mengandung cocoklogi 🤣🤣 difoto ini ada mbak @leejin_321 ada mbak @o ._.julia trus ada mbak #parasite @lightyears81 ,dan bukan cuma mbak julia yang posting IGS ini tapi mbak leejin juga share 😁, nah yang jadi pertanyaan gw apakah disebelah kanan itu mbak @kyo1122 tapi sengaja gak di tag biar gak riweh kalau kata orang sunda mah 🤣🤣 hanya dia n teman2nya yang tau 💅💅 . . . #songhyekyo #leejin #choyeojoong #finkl #kpop #kmovie #hangout #bestfriends #bestfriend

80
22 minutes ago

@shams .aljanabii انا بحب جون كي معنديش يما ارحميني😂⁦❤️⁩ ياخي ودي بكل ثانية أخذ له سكرين شوت . #flowerofevil #leejoongi

1323
25 minutes ago

More than gongyoo and kimgoeun's love story I like leedongwook and yooinna's story they were really pitiable 🥺. Moreover this couple is my ideal couple after this drama. This bridge is the place where they met and get seprate from each other🥺. It would be right to say this bridge is proof of their love 🥰 Follow: @korean_beauty_1221 #kdramaaddicts #kdrama #goblinkdrama #kdramagoblin #kdramalovers #kdramafever ❣️❣️❣️ #yooinna #gongyoo #leedongwook #touchyourheart #kimgoeun #thekingtheeternalmonarch #brideofgoblinkimgoeun #gonghyojin #parkseojun #songhyekyo #leeminho #parkshinhye #kimjiwon #hajiwon #iu #parkboyoung #kimsoeun #kuhyesun #sonyejin #seoyeaji #junjihyun #baesuzy #kimtaehee #moonchaewon

80
48 minutes ago

She has different level of aura 🙈♥️ no one can match the essence of the essence of her beauty 💫✨♥️ By : #kyonatics22 #songhyekyo #songhye #hyekyo #hyekyosong #unnie #unniedoll #hallayu #kdrama #descendantsofthesun #thatwinterthewindblows #encounter #songhyekyofans #encounterkdrama #kbeauty #koreanbeauty #goddess #beauty #dotsdrama #songhyekyofc

100
57 minutes ago

Lanjut guyss....😆 Drama : Descendants Of The Sun Episode : 14 - - - Plot Synopsis by AsianWikiStaff© Shi-Jin (Song Joong-Ki ) is the captain of the special forces. He catches a motorcycle thief with Sergeant Major Dae-Young (Jin Goo ). The thief is injured during his capture and is sent to the hospital. Dae-Young realises his cellphone was stolen by the thief and goes to the hospital to retrieve his cellphone. In the emergency room, Shi-Jin meets Dr. Mo-Yeon (Song Hye-Kyo ) for the first time. He falls in love with her immediately. Mo-Yeon mistakenly assumes Shi-Jin is part of thief's criminal gang. He proves to her that he is a soldier with the help of army doctor Myeong-Joo (Kim Ji-Won ). Shi-Jin and Mo-Yeon begin to date, but due to their jobs their dates don't go well. Shi-Jin takes an order to lead his soldiers on a peacekeeping mission to the country of Uruk. Meanwhile, Mo-Yeon becomes upset that she fails to become a professor due to a colleague's privileged background. When Shi-Jin and Mo-Yeon meet again, they talk about their views on life and realise how different they are. Shi-Jin, as a soldier, kills to protect lives and Mo-Yeon, as a doctor, tries to save all lives. They say their goodbyes. Eight months later, Mo-Yeon rebuffs the sexual advances of hospital chairman Suk-Won (Tae In-Ho ) and as retribution is assigned to lead a medical team in Uruk. There, Shi-Jin and Mo-Yeon meet again. - 👉 Tag Temanmu Yang Suka Drama Korea 🎀FOLLOW @kdrama_storyminho 🎀 FOLLOW @kdrama_storyminho UNTUK REFERENSI DRAKOR LAINNYA. 🌷 TAG SAHABAT KAMU UNTUK JOIN BARENG DISINI. - - - For more Follow @kdrama_storyminho #kdrama #kdramakorean_indo #kdramaaddict   #kdramaost #kdramabest   #dramakorean #kdramafever #koreandrama #newkdrama #kdramas #songhyekyo #songjongki #geewonii #kimjiwon #jingoo #kimminseok #kdramaost #allkdrama #kdramascene #Leeminho #asiandrama #kpop #kdramaworld   #kdramas #koreanactors   #kdramakiss #kdramacouple #kdramalover #instakorea #descendantsofthesun #descendantofthesun2016

571
1 hour ago

"🖤🖤𝑯𝒆𝒓 𝒃𝒍𝒂𝒄𝒌 𝒅𝒓𝒆𝒔𝒔🖤, 𝑯𝒊𝒔 𝒘𝒆𝒂𝒌𝒏𝒆𝒔𝒔🖤🖤" 🖤𝕆𝕟𝕖 𝕚𝕤 𝕟𝕖𝕧𝕖𝕣 𝕠𝕧𝕖𝕣-𝕕𝕣𝕖𝕤𝕤𝕖𝕕 𝕠𝕣 𝕦𝕟𝕕𝕖𝕣𝕕𝕣𝕖𝕤𝕤𝕖𝕕 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕒 𝕝𝕚𝕥𝕥𝕝𝕖 𝕓𝕝𝕒𝕔𝕜 𝕕𝕣𝕖𝕤𝕤🖤 These girls are just 🖤🖤🖤🔥🔥🔥 What's your opinion friends 🤔??? I'm from those who love black🖤... What about you 😊??? Comment down ⬇️ and drop a 🖤 if you agree 🤗🤗🤗 Tag your friends who love and obsessed with black🖤 🙅‍♀️NO REPOST🙅‍♀️ Do follow @kdrama_loversss_ for more interesting clips, osts & memes🤓❤️🦋 #sonyejin #seoyeji #songhyekyo #iu #parkshinhye #parkminyoung #krystaljung #lisa #wendy #joy #irene #namjihyun #junjihyun #shinhyunbin #shinsekyung #seojihye #shinhyesun #hanhyejoo #leesungkyung #suzy #moongayoung #kimhyeyoon #kimgoeun #hansohee #kimsohyun #kimdami #blackpink #redvelvet #jisoo #itsokaynottobeokay

8241
1 hour ago

Dream pairing 😍❤ The King & The Queen of K-Drama 🔥🔥🔥❤❤❤ #leeminho #songhyekyo #alwayswithleeminho #mymentertainment

51
1 hour ago

Good night Tuesday 😊➡🙏😭💔🏠🏡 kita mereka banjir dan jembatan.rumah ke kota seoul.korea dari hujan deras korea 😇🙏 ➡ #songjoongki aku ingin phone call video ada keluarga kecil teman boy #songjoongki rumah banjir lucu untuk beri kasih sayang dan peluk 50 juta donasi sembako dan minum warga menangis kesehatan dari oppa #songjoongki doa kerja keras semangat cek bank dan uang habis ke korea🙇🙏💪💓 #peaceandlove #peace #seoul #familysongjoongki #familysongdaeseob #songsongwedding #songsongcouple #loveandhappiness #soninlaw #family #korea #korean #prayforseoul #familyinlaw @kyo1122 #instagood #inspirationsonghyekyopregnancy #instakorea #instagram #inspiredsonghyekyopregnant #songhyekyo #hyekyosong #joongkiandhyekyodiary

50
1 hour ago

Մաս~3~ -հե~յ Taehyung ինչի չես պարում,արի ուրախանանք -տրամադրություն չունեմ, էսօր առանց ինձ ուրախացեք, ուզում եմ դուրս գալ -բայց նստած ժպտում էիր Վի, ինչ ա եղել? -չգիտեմ😩ավելի լավա դուրս գամ, Չիմինից իմ անունից ներողություն կխնդրես, ես գնում եմ -լավ,գնա, թե չէ էս դեմքը քեզ չի սազում, անիմաստ տեղը փչացնելու էիր մեր խնջույքը🤨 ~Անի~ -Ան արի գնանք զբոսնենք -չեմ ուզում,առանց էտ էլ ուշ ա,ու տրամադրություն չունեմ -լավ, ընդամենը կես ժամով -լավ😩 ~Վի~ Անընդհատ իրա մասին էի մտածում, ու ժպտում😅ոնց կարա իմ նկարը լինի իր էկրանին, ու ինձ չճանաչի, եթե ճանաչեր հաստատ գոնե կնկարվեր, բայց չարեց🤔 ախր էս կյանք դեմքը ոնց չեն կարողանում հիշել Արմիները?😅 ~Անի~ -Հյե Հյուն գնամ պաղպաղակ գնեմ? -հա,գնա ես քեզ էստեղ կսպասեմ Գնացի գնեցի երկու պաղպաղակ, պտտվեցի որ հետ գնամ, մեկին կպա,ու պաղպաղակը վրան քսվեց, դեմքը չէի կարողանում տեսնել, ոնց որ ձեռքով դիտմամբ պահած լիներ🙄 ~Վի~ Քայլում էի,որոշեցի պաղպաղակ գնեմ, էն էլ մեկը վրես քսեց ձեռքի պաղպաղակը, ես էլ դեմքս պահեցի,որ հանկարծ չտեսնեն, թե չէ վաղը մի տեղից նկարս կհայտնվի թերթերում, ու էլի մեր պրոդյուսերը կսկսի լեկցիա կարդալ, որ մենք պետք ա հնարավորինս քիչ սկանդալների մեջ ընկնենք։ Պահի տակ նայեցի աղջկա դեմքին, էն աղջիկն էր,որ էսօր իմ տանն էր,ներողություն էր խնդրում համարյա թե լացելով😅 -լսեք,ինձ իրոք կներեք😥չէի ուզում,որ ~անի~ Խոսքս դեռ չէի ավարտել, ձեռքիցս բռնեց ու քաշեց մեր կողքին գտնվող իրար կողքի խիտ ծառերի կողմ,իրոք վախեցա մի պահ🙄հետո նայեցի դեմքին, ու քիչ էր մնում ուշագնաց լինեի😱էլի ինքը😍 -սուս մնա😑լսի անձեռոցիկ կամ չգիտեմ ինչ որ կտոր կարողա ունենաս? -ե~ս, ե -էլի սկսեցիր կմկմալ? Հա,ես էն մարդն եմ,որ էսօր իրա տանն էիր, եթե կարաս անձեռոցիկ տուր սրանք մաքրեմ, թե չէ -հա ունեմ, կարանք նկարվենք? -չէ😆դու մտածում ես,որ ես հիմա պետք ա նկարվեմ քո հետ? Սենց ,էս շորերով? Ես ուզում եմ ամեն ինչ անեմ,որ ոչ մեկ չտենա նկարի,դու ասում ես նկարվենք? -ես մի քանի ժամ առաջ եմ իմացել որ դու Վի-ն ես -չէ,մի րոպե,էս կատակ ա հաստատ, իմ նկարը էկրանի վրա ա հեռախոսիդ, ու չգիտես որ ես ես եմ? *Հավանում եք պատմ? Ինչ կլինի? #junjihyun #kimyoojung #kyo1122 #songhyekyo #leeminho #songjoongki #parkbogum #bogummy #jinyoung #kdorama #korea #kwakdongyeon #v #BTS #taehyung #kimtaehyong #actorleeminho #geewonii #jingoo #parkhyunsik #parkhyunshik #parksojun #goahra

8139
4 hours ago

Hyun Bin and Song Hye Kyo — Worlds Within Press Conference at J. W Marriot Hotel, Seoul on 20 Oct 2008 . . #hyunbin #songhyekyo #songhyegyo #worldswithin #pressconference

20

Top photos & videos on #songhyekyo

3 days ago

Kesuksesan Han So Hee menjadi ratu iklan di Korea tak lepas dari peran ciamiknya sebagai pelakor di drama The World of The Married. Kecantikan dan pesona Han So Hee terus bersinar seiring popularitasnya yang meroket. Kini, Han So Hee menerima banyak tawaran menjadi bintang iklan. Han So Hee bahkan berhasil mengalahkan posisi Song Hye Kyo dan Jun Ji Hyun berdasarkan dari jumlah produk yang diiklankan. Dia meraih posisi pertama, sementara kedua seniornya itu berada di posisi kedua dan ketiga. Cek selengkapnya di Insta Stories kita ya Jangan lupa nonton InsertLive Kpop setiap hari Senin dan Kamis hanya di www.insertlive.com Source: Instagram hansoheelove #hansohee #kdrama #theworldofthemarried #ratuiklan #songhyekyo #insertlivekpop

5.1k24
Yesterday

Part 2!! Kalo di Part sebelumnya kan banyaknya kang bukain botol minum, nah kalo sekarang banyaknya Kang tutupin segala hal 🤭 emejing... Sweet parah sih 😍 . . Follow: @dramakpop_santuy Follow: @dramakpop_santuy . *don't forget like & komen ^^ . . . . . . . . . . . . . . . #leeminho #jichangwook #parkbogum #kdrama #dramakorea #koreandrama #kimgoeun #hyunbin #parkseojoon #leejongsuk #songjoongki #sungjae #songhyekyo #parkminyoung #namjoohyuk #leejaewook #rowoon #leeseunggi #sunghoon #koreanactor #kimsoohyun #yangsejong #eunwoo #seoinguk #songsongcouple #sojisub #leedongwook #woodohwan #parkhyungsik

38.5k402
4 days ago

“Being judged by others means that you’re that important that they have the time to think about you and talk about you.” - - - #SongHyeKyo #SongHuiQiao #HyeKyoSong #SongHyeGyo #송혜교 #ソンヘギョ #宋慧乔 #宋慧喬 #ซงฮเยคโย #SongHyeKyoMalaysia #송혜교말레이시아 #HallyuStar #HallyuQueen #KoreanActress

1.2k10
2 days ago

Itulah 13 pasangan yang kandas setelah terlibat cinlok di drama korea . 1. #leesungkyung & #namjoohyuk 2. #songhyekyo & #songjoongki 3. #ahnjaehyun & #goohyesun 4. #parkminyoung & #leeminho 5. #leekiwoo & #leechungah 6. #joyoonhee & #leedonggun 7. #moongeunyoung & #kimbum 8. #joboah & #onjoonwan 9. #choijiwoo & #leejinwook 10. #jihyunwoo & #yooinna 11. #leesangyoon & #namsangmi 12. #parkhanbyul & #jungeunwoo 13. #jungsomin & #leejoon . Diantara couple diatas nama favorit kalian? == 🔎: IDNTIMES

6.7k29
2 days ago

Untuk Hadirin tamu undangan yg kami hormati… Kami ucapan slamat datang kpada seluruh tamu undangan yg sudah hadir, kami prsilahkan bpak ibu semuanya mengisi tempat duduk yg telah disediakan. 😇🙏💐 . . . 🎥Cr: Widyiswaraa & dramakpop_santuy Follow: @dramakpop_santuy Follow: @dramakpop_santuy . *don't forget like & komen ^^ . . . . . . . . . . . . . . . #leeminho #jichangwook #parkbogum #kdrama #dramakorea #koreandrama #kimgoeun #hyunbin #parkseojoon #leejongsuk #songjoongki #sungjae #songhyekyo #parkminyoung #namjoohyuk #leejaewook #rowoon #leeseunggi #sunghoon #koreanactor #kimsoohyun #yangsejong #eunwoo #jangkiyong #seokangjoon #woobin #seoyeji #itsokaytonotbeokay #itsokaynottobeokay

21.4k255
7 hours ago

MinKyo with Jackie Chan 🤗 I believe good things will take time 💚 Hopefully one day we can see them together in a movie or drama 🙏🏼 - - - Disclaimer : All images are copyright to their respective owners© - - - #leeminho #이민호 #李敏鎬 #イミンホ #songhyekyo #송혜교 #宋慧乔 #ソンヘギョ #ซงฮเยคโย #koreanactress #koreanactor #hallyustar #한류스타 #kyominozmyworld #kyominozgallery #kyominoz #MinKyoCouple #MinKyoShipper

3923
7 hours ago

Hello Kyominoz lovers and happy Tuesday!!! 😍💐 I believe good things will take time 💚 Hopefully one day we can see them together in a movie or drama 🙏🏼 - - - Disclaimer : All images are copyright to their respective owners© - - - #leeminho #이민호 #李敏鎬 #イミンホ #songhyekyo #송혜교 #宋慧乔 #ソンヘギョ #ซงฮเยคโย #koreanactress #koreanactor #hallyustar #한류스타 #kyominozmyworld #kyominozgallery #kyominoz #MinKyoCouple #MinKyoShipper

1437