#tibe photos & videos

8 minutes ago

🌚💘 #tibe #taken #inshot #funimateofficixl

30
1 hour ago

𝓢'𝓹𝓸𝓼𝓽🍒❤️ • ➷🥺💗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ {𝖘𝖍𝖆𝖗𝖊 𝖔𝖓 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖘𝖙𝖔𝖗𝖞 🕊✨} ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➷ 𝖎𝖇; idk! ➷𝖇𝖆𝖈𝖐𝖌𝖗𝖔𝖚𝖓𝖉: 🥺❤️➷𝖘𝖚𝖕𝖕𝖔𝖗𝖙1,050 😭🙏🏻𝖋𝖔𝖑𝖑𝖔𝖜𝖊𝖗𝖘 ➷𝖘𝖔𝖓𝖌:𝔦𝔡𝔨🔥 ➷𝖗𝖊𝖕𝖔𝖘𝖙,𝖙𝖆𝖌. ➷𝖓𝖆𝖐 𝖛𝖎𝖉,𝖉𝖔𝖜 𝖋𝖆𝖘𝖙𝖘𝖆𝖛𝖊.🦋 ➷𝖙𝖆𝖌 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖇𝖋 / 𝖌𝖋/ 𝖇𝖋𝖋/ 𝖘𝖎𝖇𝖑𝖎𝖓𝖌𝖘/𝖈𝖗𝖚𝖘𝖍/𝖈𝖔𝖚𝖘𝖎𝖓/𝖋𝖗𝖎𝖊𝖓𝖉𝖘/𝖏𝖎𝖗𝖆𝖓/𝖊𝖝&𝖒𝖚𝖘𝖚𝖍😂🤘🏻 ➷𝖆𝖕𝖕𝖘:𝖕𝖍𝖔𝖓𝖙𝖔/𝖛𝖎𝖉𝖊𝖔 𝖘𝖙𝖆𝖗💗 ➷𝖋𝖔𝖓𝖙:𝖑𝖚𝖕𝖆😎 ➷𝖇𝖆𝖙𝖆𝖐 𝖙𝖎𝖗𝖚 𝖆𝖍𝖍𝖍𝖍😔☝🏻 ➷𝖕𝖆𝖗𝖙𝖓𝖊𝖗 : @syuuuedtzz_ @irahvids .__ @ly4n4_vd @sya ._vid @wanizvids ._ @_ .remixdj 💘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 𝕱𝖔𝖑𝖑𝖔𝖜 @_ .faravidx 🐝❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 𝚃𝚊𝚐 𝚕𝚊𝚑 𝚜𝚊𝚙𝚊 𝚜𝚊𝚙𝚊 :𝚟 #jiwanglahsangat #sedihker #videojiwang 😭💔 #broken 😭💔 #brokenteruk 🙂💔 #jiwang #menagis #farakangila #brokenteruk #takyahtorehtangan #follow #like #share #fastsave #videostar #editormalaysia #hatersgo 😈 #editormalaysiapro #tibe #akupunyeakujaga #naksavebagitahu #upinipin #jiwanggs #anjayy #bocah #crush #fyp #slowmo #iloveyou #gamers

140
1 hour ago

- @fairysquad ._ 🧚🏻‍♀️💘 ib » me , dah gune tu tag la‼️ audio » @ipahhh .vids 🌚 fonts » chicken pie⛄️ overlay » tkde🖤 • 🔪} repost ? tag ! 💘} support 200 followers. 🧚🏻‍♀️} nk vd ? dw fastsave / instdown. 🗿} terasa ? tak mention sesape pon. 💗} @eyrin_vid <333 🥶} follow @edrianavds ._ ✌🏻} x open request vid . 🥰} tuto @aliyaaa02 ._ . • hashtag : #jiwangedit #mantep #tibe #amp #vs #qrcode #alightmotionpresets #phonto #pinterest #rawr #israelbabi #aliyaaa02 #marsyaedit #moodyzzzs

134
8 hours ago

My beautiful Lea in sweet dreams #insweetdreams #tibe #tibetanskspaniel #dog

30
16 hours ago

Kalau pakai beg ni pegi kelas lawa ke ? kalau lawa sila like ❤️ . . Harga : RM35 (include postage ) . . Kami menawarkan pelbagai lagi jenis beg yang menarik 🌈 . . #clutch #pdrm #dompetselamat #pubg #mobilelegends #soloz #fanny #125zr #tshirt #hobikamimahal #tibe #bajubundle #bajulawa #bajuprint #hotpress #malubertanyasesatjalan #bajufamily #familyday #bajuorder #bajumenarik #bajukartun #y15zr #tayarsotong #bajumurah #beg #totebeg

91
16 hours ago

Kalau pakai beg ni pegi kelas lawa ke ? kalau lawa sila like ❤️ . . Harga : RM35 (include postage ) . . Kami menawarkan pelbagai lagi jenis beg yang menarik 🌈 . . #clutch #pdrm #dompetselamat #pubg #mobilelegends #soloz #fanny #125zr #tshirt #hobikamimahal #tibe #bajubundle #bajulawa #bajuprint #hotpress #malubertanyasesatjalan #bajufamily #familyday #bajuorder #bajumenarik #bajukartun #y15zr #tayarsotong #bajumurah #beg #totebeg

90
17 hours ago

. . . . ✔️Pulau Kapas ✔️Hiking Bukit Singa . . First time pegi hiking pakai selipar 😆😆😆kau hado... . . Alhmdullilah nasib semua selamat dan okey...best sgt! . . Nak kenal perangai seseorang,ajak laa pegi hiking, #tibe , tengkiuu teman rukah Bukit 😍😍😍 @miss_lesungbesi . . If happiness is the goal – and it should be, then adventures should be top priority.” - Richard Branson . . sambungan part 3 dekat story🥰 . #hiking #hikingadventures #bukitsinga #pulaukapas #bestfriends #besttrip #kakijalan #kakitravel #sop #pkp #frontlinersmalaysia #patuhiprotokolcovid19   #kapasisland #kapasislandresort #daytrip #islandlife #nature #memory #trending #vlog

54
17 hours ago

Kalau pakai beg ni pegi kelas lawa ke ? kalau lawa sila like ❤️ . . Harga : RM35 (include postage ) . . Kami menawarkan pelbagai lagi jenis beg yang menarik 🌈 . . #clutch #pdrm #dompetselamat #pubg #mobilelegends #soloz #fanny #125zr #tshirt #hobikamimahal #tibe #bajubundle #bajulawa #bajuprint #hotpress #malubertanyasesatjalan #bajufamily #familyday #bajuorder #bajumenarik #bajukartun #y15zr #tayarsotong #bajumurah #beg #totebeg

70
19 hours ago

😌💔 ------------- 𝔻𝕙 𝕥𝕚𝕣𝕦 𝕒𝕪𝕒𝕥 𝕒𝕜𝕦 𝕥𝕒𝕘 𝕝𝕒 _______________________ 𝕀𝕓 𝕓𝕪 (𝕞𝕖𝕖 ) ~𝕤 𝕡𝕠𝕤𝕥~ 🌝💔 ) support 300 followers 🌝💔 ) nak collab dm aje 🌝💔 ) squad? @bruni .squad ❤️ 🌝❤️ ) taksuka cara aku boleh gi mampus 🌝❤️ ) sedih ah 🌝💔 ) apps? Inshot , vs ___________________________ 𝔸𝕜𝕦 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕡𝕠𝕤𝕥 𝕜𝕒𝕦 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕡𝕒𝕟𝕒𝕤 ----------------------------- 𝔻𝕙 𝕗𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 𝕛𝕒𝕟𝕘𝕒𝕟 𝕦𝕟𝕗𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 𝕟𝕒𝕞𝕡𝕒𝕜 𝕤𝕒𝕟𝕘𝕒𝕥 𝕓𝕒𝕥𝕒𝕜🥱 ____________________________________________________ ~𝕤 𝕡𝕠𝕤𝕥 ~ 𝔸𝕞𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟 𝕤𝕚𝕜𝕒𝕡 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕒𝕔𝕒 𝕔𝕒𝕡𝕥𝕚𝕠𝕟 . . ℂ𝕒𝕡𝕥☞︎dah guna tag 🧚🏻💖☞︎ ib by : me 🧚🏻❤️➪tag kalau tak viral la kau setan oi😂👊🏻 🧚🏻💖☞︎support 300 followers 🧚🏻💖☞︎ just conten 🧚🏻💖☞︎Cc by : meee 𐂃☞︎ qr code: mee 𐂃➪singgah la 𖨆☞︎ terasa ade aku kesah ke? 𐂂➪hm ntah la🥱 🧚🏻💖☞︎apps? Video star,Phonto,pinterest 𐂃➪kegunaan:video star(iphone user only ) (untuk tambah effect ) ⚣☞︎pinterest (untuk cari backround 𓆏☞︎phonto (tambah ayat ) ꧁𝚑𝚊𝚜𝚝𝚊𝚐꧂ #jieang #sedih #tibe #wallsspecialedition #expkustomz #explore #explore #editormalaysia 🇲🇾 #explore #explore #explore #streetphotography #wallsspecialedition #edits #editormalaysia 🇲🇾 #sedih #jiea #wallsspecialedition #qrcodes #explorepage #explore #explore #sadedits ⚫️ #wallsspecialedition #explorepage ✨🔥😈

276
19 hours ago

Mipan zuzuzu •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• (Baca caption sampai habis ye anuck²🌚 ) •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• •(🥀 )tag anyone✧, anything✧,everything✧ •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° •(😗 )Edit by:me •(🥺 )Preset by:Tak pakai •(✨ )Background: X •(📱 )Apps: capcut, InShot pro, Ampro •(🤗 )Font:{✧Username✧} stereofidelic{✧Ayat✧} stereofidelic •(✨ )Ayat by:tah •(💥 )Overlay by:me •(🎶 )Song:cilok •(💫 )Squad: @planetsquad ._ 💓Like, 💬Comment,&Share •(😝 )repost? •Pastikan anda tag •(😊 )Support 1K •(😌 )just content babe •(🙄 )tak suka? Gi berampos •(🥴 )post ikut mood •(😒 )vid aku cara aku •(☺️ )nak vid? Download fastsave •(😉 )follow @rxslan_ ._editz for more •sec acc @rxslan_ ._vids •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• 🌚Support 1K🌝 Use #rxslan_ ._editz •Hashtag # #budak #budakbarubelajar #edits #edit #editor #vid #video #alightmotion #alightmotionpro #tibe #tiber #tiberr #explore #likeforlikes #ayatjiwang #ayatmanis #ayatpasrah #ayatsedih #ayatcinta #ayatdeep #ayatpadu #gile #lagu cinta #likeforfollow #budakjiwang #support #simple #inshot #pixellab

220
20 hours ago

Tapi kena kuat lah untuk capai impian😁 | | [Turn On Post Notification] @fynawords | Pic Credit ➤ | Takde keyakinan sebab kulit muka berjerawat? Follow @nanaa .beautycosmetic | #mudahterhibur #tshirtkoyak #seribusatucerita #igermalaysia #iglelakivsperempuan #quotes #epilog_cinta #ayatmanis #ayatabangpilot #ayatabangmotor #jommoveon #gengmoveon #ikutcarakita #padubeb #tolongdengar #tibe #fakta #artismalaysia #lawakgram #ayatjiwang #stayhome #staysafe | Follow my squad🤗 @tujuh7viral @fakta_mereciks @faktaartikel @lawakk .malaysia @fyd .disaster @videolawakgila

810
20 hours ago

Happy Birthday to Me .... Turn 2+ turnover , turn around , turn turn tuang .. hahaha 🤣 ni perli ke ape ni ? Tq my wife @_pikamohamad .. belikan cake pubg .. rase awm pulak 😅😅 love u ! 🥰 @imran_rosli #tibe

4018
21 hours ago

"Seandainya aku bisa engkau lukakan" . . . . . . (share story n tag ) #meroyan #tibe #sakithati #semuanakluah #takmenarik #bye

240
23 hours ago

Yeahhh.... #tibe

90
23 hours ago

. ~𝕤 𝕡𝕠𝕤𝕥 ~ 𝔸𝕞𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟 𝕤𝕚𝕜𝕒𝕡 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕒𝕔𝕒 𝕔𝕒𝕡𝕥𝕚𝕠𝕟 . . ℂ𝕒𝕡𝕥☞︎dah guna tag 🧚🏻💖☞︎ ib by : me 🧚🏻❤️➪tag kalau tak viral la kau setan oi😂👊🏻 🧚🏻💖☞︎support 300 followers 🧚🏻💖☞︎ just conten 🧚🏻💖☞︎Cc by : meee 𐂃☞︎ qr code: mee 𐂃➪singgah la 𖨆☞︎ terasa ade aku kesah ke? 𐂂➪hm ntah la🥱 🧚🏻💖☞︎apps? Video star,Phonto,pinterest 𐂃➪kegunaan:video star(iphone user only ) (untuk tambah effect ) ⚣☞︎pinterest (untuk cari backround 𓆏☞︎phonto (tambah ayat ) ꧁𝚑𝚊𝚜𝚝𝚊𝚐꧂ #jieang #sedih #tibe #wallsspecialedition #expkustomz #explore #explore #editormalaysia 🇲🇾 #explore #explore #explore #streetphotography #wallsspecialedition #edits #editormalaysia 🇲🇾 #sedih #jiea #wallsspecialedition #qrcodes #explorepage #explore #explore #sadedits ⚫️ #wallsspecialedition #explorepage ✨🔥😈

262
23 hours ago

Terasa? Gi mmpos 🍻 • • • #gimmpos #gimatituh #eyyy #geramlakaku #nakkenesepak #terlebih #tibe #hayyukkk #

130
23 hours ago

. ~𝕤 𝕡𝕠𝕤𝕥 ~ 𝔸𝕞𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟 𝕤𝕚𝕜𝕒𝕡 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕒𝕔𝕒 𝕔𝕒𝕡𝕥𝕚𝕠𝕟 . . ℂ𝕒𝕡𝕥☞︎ hadam eh kawan aku pernah ckp cantu pastu terus sentap🤪sampah ye guys 🧚🏻💖☞︎ ib by : me 🧚🏻❤️➪𝚘𝚟𝚎𝚛𝚕𝚊𝚢? @overlays_zane 🥱👊🏻 🧚🏻💖☞︎support 300 followers 🧚🏻💖☞︎ just conten 🧚🏻💖☞︎Cc by : meee 𐂃☞︎ qr code: mee 𐂃➪singgah la 𖨆☞︎ terasa ade aku kesah ke? 𐂂➪hm ntah la🥱 🧚🏻💖☞︎apps? Video star,Phonto,pinterest 𐂃➪kegunaan:video star(iphone user only ) (untuk tambah effect ) ⚣☞︎pinterest (untuk cari backround 𓆏☞︎phonto (tambah ayat ) ꧁𝚑𝚊𝚜𝚝𝚊𝚐꧂ #jieang #sedih #tibe #wallsspecialedition #expkustomz #explore #explore #editormalaysia 🇲🇾 #explore #explore #explore #streetphotography #wallsspecialedition #edits #editormalaysia 🇲🇾 #sedih #jiea #wallsspecialedition #qrcodes #explorepage #explore #explore #sadedits ⚫️ #wallsspecialedition #explorepage ✨🔥😈

311
Yesterday

sempat lagi kan nak wish matriye aidil adha 🤭

13013
Yesterday

Bootcamp toosoon semua’ . . . °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° LIKE , SHARE N SHOW YOUR SUPPORT!!! YOUTUBE PAGE LINK IN BIO💯💙 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° . . . #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia #pubgindonesia #pubgmalaysia #pubgclips #pmwl #pmpl #pubgtournament #stp #bigetronra #yoodogank #teamsecret #fredo #soloz #aguseianzxz #tibe #rsg

17616
Yesterday

_TIBE_😍 . . . cc🎥 @nr .alianabila__ #tiber #tibe gila #nohhh tibe #ehhsayatibe #oksemuatibe

390
Yesterday

So ni tutorial shake And tambah letak qr code . ~𝕤 𝕡𝕠𝕤𝕥 ~ 𝔸𝕞𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟 𝕤𝕚𝕜𝕒𝕡 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕒𝕔𝕒 𝕔𝕒𝕡𝕥𝕚𝕠𝕟 . . ℂ𝕒𝕡𝕥☞︎atas tu taik 🧚🏻💖☞︎ ib by : me 🧚🏻❤️➪nak qr slide guna tag kalau tak viral lah kau pasni🥱👊🏻 🧚🏻💖☞︎support 300 followers 🧚🏻💖☞︎ just conten 🧚🏻💖☞︎Cc by : meee 𐂃☞︎ qr code: mee 𐂃➪singgah la 𖨆☞︎ terasa ade aku kesah ke? 𐂂➪hm ntah la🥱 🧚🏻💖☞︎apps? Video star,Phonto,pinterest 𐂃➪kegunaan:video star(iphone user only ) (untuk tambah effect ) ⚣☞︎pinterest (untuk cari backround 𓆏☞︎phonto (tambah ayat ) ꧁𝚑𝚊𝚜𝚝𝚊𝚐꧂ #jieang #sedih #tibe #wallsspecialedition #expkustomz #explore #explore #editormalaysia 🇲🇾 #explore #explore #explore #streetphotography #wallsspecialedition #edits #editormalaysia 🇲🇾 #sedih #jiea #wallsspecialedition #qrcodes #explorepage #explore #explore #sadedits ⚫️ #wallsspecialedition #explorepage ✨🔥😈

306
Yesterday

benarkan iyakan🥺☝🏻 (AMALKAN MEMBACA CAPTION ) • • • • • TAG MEMBER KORANG/BF/GF/AKK ANGKAT/ADEK ANGKAG/BFF/TTM/TTS • • • • • • • [🔐❤️] @iqmal_ .vidz • • • • • [LIKE=THANKS 🥺] [SHARE=THANKS 😍] [SHARE ON YOUR STORY=AUCH TQ BABE🧸❤️] • • • • • • • • • {AKK ANGKAT 🧸❤️} [ @nanadvid ] [ @baeykaa ] • • • • • • • • • MY FRIEND 🌚🤍 @apih ._vids @hfz .s_vids @wannation ._ @thedidijiwang_ @syh .editz @qistnabilavideo @deejaymokk_ @_ .kirahvidz._ @deeyjaykechikkzz @deejay .mina @boba .vids_ @dj_alyavid • • • • • • • • • #ayatbroken 💔 #ayatsedih 😭 #ayatjiwang #ayatdeep #ayatdeepuntukhaters 🤓 #videobroken 💔 #videosedih ❤😭 #videojiwang #lagubroken 💔 #lagusedih 😳😢 #lagujiwang ❤😭 #ampro #pixellab #entahlah 😂 #sahabatdyniaakhirat #bestfriends #aqcantikkan #tibe !!!!!

800
Yesterday

MALAM2 PEGI MAKAN JOM KITA BERKAWAN Acehhhh..... #terengganu #Iehaab #tibe #santai

8517
Yesterday

Jom ii beli dgn kami jamin puas hati rm 5 ringgit je. #pubgmobile #mobilelegends #game #gaming #creatorlogo #sponsor #mereciks #tibe #squadgaming #logomaker

20
Yesterday

Elakkan daripada tercicir dompet, kunci atau lighter anda dengan clutch yang menarik untuk simpan barang-barang penting 💫💥💯 . . Harga : RM30 (include postage ) . . Kami menawarkan pelbagai lagi jenis clutch yang menarik 🌈 . . #clutch #pdrm #dompetselamat #pubg #mobilelegends #soloz #fanny #125zr #tshirt #hobikamimahal #tibe #bajubundle #bajulawa #bajuprint #hotpress #malubertanyasesatjalan #bajufamily #familyday #bajuorder #bajumenarik #bajukartun #y15zr #tayarsotong #bajumurah

100
Yesterday

Elakkan daripada tercicir dompet, kunci atau lighter anda dengan clutch yang menarik untuk simpan barang-barang penting 💫💥💯 . . Harga : RM40 (include postage ) . . Kami menawarkan pelbagai lagi jenis clutch yang menarik 🌈 . . #clutch #pdrm #dompetselamat #pubg #mobilelegends #soloz #fanny #125zr #tshirt #hobikamimahal #tibe #bajubundle #bajulawa #bajuprint #hotpress #malubertanyasesatjalan #bajufamily #familyday #bajuorder #bajumenarik #bajukartun #y15zr #tayarsotong #bajumurah

60
2 days ago

- thnkyou aliya ajar😔☝🏻❤️ ib » twitter 🕊 audio » tah la🌚 fonts » ig je⛄️ overlay » tkde🖤 • 🔪} repost ? tag ! 💘} support 200 followers 🧚🏻‍♀️} nk vd ? dw fastsave / instdown 🗿} terasa ? tak mention sesape pon. 📌} @eyrin_vid 🥶} follow @edrianavds ._ <3 ✌🏻} x open request vid • hashtag : #jiwangedit #mantep #tibe #amp #vs #qrcode #alightmotionpresets #phonto #pinterest #rawr #israelbabi #aliyaaa02 #marsyaedit #moodyzzzs

322

Top photos & videos on #tibe

Oct 2019

🙉 #tibe

112.3k4.8k
Mar 2020

John Cena tanya soalan random kat anak dia. #tibe

94.2k1.2k
2 days ago

luar biasa betul murid-murid dalam kelas ni ye. #tibe . Credit : @era .je dan facebook : Farrah Norashikin Juhari / ig @cikgu_farrah

58.0k774
Mar 2020

Halahh sanitize je punn #tibe

56.5k753
Apr 2020

Suka kau ye duit dah masuk. #tibe

77.8k937
last month

Berita Kedua. #tibe Credit (full version ) : @malaysiagazette Short version : @era .je @lawak_hambar dan lain2.

98.3k1.4k
last month

Hey you sungguh manis 😘 #tibe

101.8k3.8k
5 days ago

Bukan biase2 adik ni 😁 . #tibe . Credit : @era .je dan twitter farhanho_

50.6k409
May 2020

Kesian dia penat2 masak skali kena curi daa.. 😆 ni mesti taktau pasal e-kitchen kan? Haa E kitchen ni ada di sekitar Selangor, So siapa malas nak masak juadah berbuka boleh beli di sini dan tunggu je makanan sampai ke rumah. Boleh order di plats.com.my atau klik link di bio @plats_my #platformselangor . . . Tak kenal siapa Coki? cari kat comment nanti ada la tu orang tag 😆 . #tibe

96.4k1.7k