#zombieapocalypse_oc_au photos & videos

6 hours ago

Fanmade #zombieapocalypse_oc_au page 3-final Thanks to @_naji02 sbb bagi keizinan untuk buat fanmade comic 😃 . . . . . . . . . . . . #komikinstagram #gengkomik #gengkomikmalaysia #zombie #zombi #zombieapocalypse #zombieapocalypse_oc_au #repost

296
20 hours ago

Pagi tadi dapat komen dari @httpsketch aka nis ajak buat diorang kawen terus hype nak buat ngh- RaYui nih dah kawen yeh anak anak 😌❣ouh ya third slide im using reference jangan nak mimpi boleh lukis macam tu terus tanpa reference haih- . . #zombieapocalypse_oc_au #arizoc #artisofinstagram #sketches #doodle #ibispaintxart #ibispaintx

745
Yesterday

Me and @mohd_hairel jumpa sesuatu... Zombie pod #zombieapocalypse_oc_au #zombieapocalypseau #zombieapocalypse - - - - - The primary objective is to destroy all zombie pods on the map. It is also arguably the best mission for getting many strongboxes on, with many guaranteed loot spots, about 6, 2 at spawn, 2 in a hidden room, 1 in a hidden spot and 1 near the boss room. A digital strain of the zombie virus has taken over Combot and created cyborg zombies. Humans and robotic components are being harvested into egg-like pods. This map is most likely intended for the first encounter with the Zombie Mech (although ironically you can encounter the mech in earlier levels without ever playing this one by avoiding it until after level 20 ). - - - - -(reshare Eppreciated )

731
Yesterday

Last page untuk #zombieapocalypse_oc_au (Kalau tetibe rajin nak buat adalah sambungannya yer 😅 ) OC Nora yg asal di @_naji02 Check OC fanmade yg lain di #zombieapocalypse_oc_au 👈 . . . . . . . . . . . #komikinstagram #komik #gengkomik #gengkomikmalaysia #zombie #zombi #zombieapocalypse #zombieapocalypse_oc_au #fanmade #tribute

493
2 days ago

here is #zombieapocalypse_oc_au ending... - - - Memandangkan aku melihat korang buat happy ending, meanwhile me 😂😂jahat siot. - - Al kisahnya zombie ni tak dapat dikalahkan. Sebab semakin lama semakin berevolusi. Zombie2 tu boleh berfusion pula menyebabkan lebih lagi ramai survivor terkorban termasuk Nora.AAnd tgen, manusia pun terpaksa berpindah ke angkasa sbb Bumi dah hancur. The End - - - Maaf sebab expectation movie ni da ditwistkan.. Sorry aku da jemu nengok jumpa vaksin.. So apakata kita twist kan... Jangan risau ada au baru sambungan utk au ni okay.. Sorry x dpt nak join banyak2 macam korang sebab busy sejak menjak ni.. Anyway kalau ada lagi masa boleh lukis, AKU NAK BALAS BALIK APA KORANG BUAT😭😭💖💖💖YA ALL SO SWEET!!!! #digitalart #art #artwork #zombie #koleksikomikmalaysia #gengkomikmalaysia #komikmalaysia #komikdigital #artoninstagram #artoftheday #ibispaintx #meme #ending #lukisan #seni #komiklawak #art #thankyou

28264
2 days ago

Fanmade Storyline Preview untuk #zombieapocalypse_oc_au OC milik @_naji02 . . . . . . . . . . . #komikinstagram #komik #zombie #zombi #fanmade #tribute #zombieapocalypse_oc_au

282
2 days ago

Finally, Mai accept Swordan✨✨💞there you go.. Mai and Swordan under the light✨✨ok maybe this an au without zombie apocalypse¯\_(ツ )_/¯✨✨💞 . Mai belongs to @_kinysf and Swordan belongs to me.. . Reshared are really appreciated✨✨💞 #animedrawing #anime #drawing #mangaartist #mangaart #manga #art #oc #originalcharacter #owncharacter #medibangpaint #ibispaintx #digitalart #zombieapocalypse_oc_au

825
4 days ago

Repost Oc @ammarchu06 . . . . -Ryu -14 y/o -158 cm -male Mempunyai Dua personaliti , satu periang dan sifat membunuh yang membara . Sifatnya sentiasa berubah ii apabila dalam satu situasi . . . . . #zombieapocalypse_oc_au . . . . #bukanocaku ,akutolongpost #sempat #Oc #repost #lukisan #art #oc_au

447
1 weeks ago

Zombie Apocalypse OC ________________________________ Oke,jadi Author mau kasih tau sedikit aja.Author banyak ngepost hari ini karena Author ngejar deadline aja dan bukan karena Author udah kembali....Jadi, kemungkinan Author akan kembali ngepsot seperti biasa mulai Rabu depan. ________________________________ Art by me Oc by me For: @_naji02 's anime opening project Time: Emily:2 jam Jordan:1 jam Jenny:1 jam Senjatanya:30 Menit Apk:Ibis Paint X ________________________________ #zombieapocalypse #zombieapocalypse_oc_au #oc #originalcharacter #ibispaintx #sungailiatbangka

132
2 weeks ago

NO RULES FREE JOIN. KALAU RASA NAK SHARE....SILAKAN. DONT FORGET TAG ME IF YOU FINISH #zombieapocalypse_oc_au #zombieapocalypse #zombieapocalypseau #art #collab

751
250
2 weeks ago

Ok .. I'm done Ada video , Jap lagi post 🙃 . . . . . . #zombieapocalypse_oc_au . . . . #zombieocau #digitalart #Zombie #Eerin #killzombie #art #akupenatok

373
2 weeks ago

(ShaRe aRe ReAlly ApPreciAte ) Join #zombieapocalypse_oc_au Edit page 3 : sepatutnya GOGGLES bukan GOOGLE 👁️👄👁️ . . Aarfi: berumur 18 tahun, tak terlalu serius dan tak terlalu main main 👁️👄👁️ kat dlm beg dia ade walkie talkie dan alat menjahit atau ermm pape jela.. Harry : berumur 19 tahun, ermm dalam beg dia ade macammm yg kotak ubat ubat tuh..ade sikit makanan dan bekalan air dan alat keperluan yg lain ^_^ 🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿 #newartstyle Ok ke?

902
3 weeks ago

Im join #zombieapocalypse_oc_au By @_naji02 About her: Nama:Ellie Umur:23 Weapon:kipas tangan :P |People who cause zombie outbreak,pelanggan kepada firdaus ( @deathguy .art ) #art #zombieapocalypse #autodesksketchbook #ibispaintx #digitalart #akma_oc

411
3 weeks ago

[Survive] I tried to do the glitch effect but i guess the lines are too thin... O well, its 4:21 a.m right now. . . . . . . . . Hev some crazy Orna . . . . . . . #zombieapocalypse_oc_au #drawing #drawings #oc #doodles #doodle #sketches #sketch #freetime #imlazylmao #4am #lineart #medibang #digitaldrawing #draw #ouch #imcrying #comic #komik #yesimdying #procastinating #artist #ahoge #iliterallymakeamistakekeelmeplz

678
3 weeks ago

Eerin :" Kenapa aku pendek sangat ???" . . . . . . #zombieapocalypse_oc_au . . . . . . #Oc #Zombie #lukisan #asaleerinpendek #zombieocau

363
3 weeks ago

Sibling goals: Swordan and Fumiko go to Mc Donalds together.. Without any problem like "waiting for they're turn" and don't need to pay😅🤣 . They're just a adopted siblings👌🏻 but they're like biological siblings😆✨👌🏻 . Reshared are really apprecited✨✨💗 . Fumiko belongs to @lilfroggie_ #animedrawing #anime #drawing #mangaartist #mangaart #manga #art #oc #originalcharacter #owncharacter #medibangpaint #ibispaintx #zombieapocalypse_oc_au

770
3 weeks ago

1 MILITARY GUY WITH SURVIVORS. #zombieapocalypse_oc_au #zombieapocalypse #zombieapocalypseau

805
3 weeks ago

Fumiko's sword training class with Swordan. ✨✨Swordan treat Fumiko as his own little sister, so he bought some foods after training✨ Swordan bring Fumiko to Mai @_kinysf to get some medicine if Fumiko get hurt when training . Fumiko belongs to @lilfroggie_ #animedrawing #anime #drawing #mangaartist #mangaart #manga #art #oc #originalcharacter #owncharacter #zombieapocalypse_oc_au

908
3 weeks ago

Its antidote(r ) . . . I know I said my next post would be in August but the reason was because my phone has hospot problems (10gb hotspot macam tu je takde 😔😔💔 ) but I borrowed my roommate's hotspot for this because I wanted to show mi doter 🌚🤲🏻💕 . . . She's of Japanese descendants; or not 😳🤫 who knows because its a secret she'll keep to her death bed. She goes by the name Fumiko. . . She appears in the future timeline where Haziq is the only one left alive (with depression because he couldnt save his team ) and she inhabits some of Haziq's teammates personalities so in a way she keeps him grounded for now. . . Haziq is introduced to be 22 but this is the future where he's currently 25/26 so Fumiko has been zombie slaughtering since she was 12; was she alone all this time or not is unknown because she doesnt plan on sharing her past anytime soon but she's more than capable of protecting herself. . . Her weapon of choice is a legitimate Japanese sword - aka a Katana, but its unknown whether its passed down thru her supposed Japanese family or whether she stole it. . . Her personality can be classified as cheeky but serious. In Haziq's eyes, her cheekiness resembles Ed, her clumsiness yet hardworking resemblance Yui, her nursing swiftness resembles Ray and her solemn seriousness hint with good malice resembles Sir Z ; all which brings Haziq to tears at night when he thinks Fumiko is asleep. . . In an alternate universe, she probably would meet the team but wouldn't stay for long. . . I could pull a Walking dead season 1 (game ) on Haziq & Fumiko where it seems like Haziq is the protag but he ends up dead lmao 🤟🏻 but for now Haziq is diagnosed with depression from losing his family and friends && finds warmth in Fumiko . . . Ehhh Haziq & Fumiko is a strictly older brother/younger sister or father/daughter bond because Haziq is still very likely in love with Ed even if she's no longer alive for yEARS because Haziq is just that dumb. Love stories dont always have a happy ending. . . #illustration #digitaldrawings #digitaldrawing #digital #digitalartwork #originalcharacter #oc #froggie_oc #froggieoc_fumiko #zombieapocalypse_oc_au

11048
3 weeks ago

Hujan-mencari konklusi Test cuyy😀👍 @rey_comics @galeri .kuaci Follow ig min : @shafiy_komikerz #zombieapocalypse_oc_au

628
3 weeks ago

Eyoo Pabila sliper ko hilang 🤣 Again,sian alpha Sorry @llamamaa 😣 #zombieapocalypse_oc_au

338
3 weeks ago

Have some cursed sketches guys it's Baby Naim and his mommy . Hari tu ada nampak challenge lukis oc jadi baby/dewasa. So sebab Naim ni dewasa- well u know what that means . p/s : I'm his mom . #baby #oc #zombieapocalypse_oc_au #mommyandsongoals #sketch #drawing #drawingforlife #pencilart #alilicia #ejenali #boboiboygalaxy #art #artdump

10311
4 weeks ago

UPDATEEEEE..... Yo its Ed n the gang. I.... may or may not hav slightly enjoyed drawing a boy version of Ed... gahahhha. Shout out to @umu_limau for the original owner of Medulla , anddddd to @lilfroggie_ and @httpsketch cause i drew their oc there . Pls feel free to check out thier account cause boi you wont be disappointed 😘 . . . Mama ... still not yet out. Last slide is my attempt of colouring. GAH . . . #webtoon #WEBTOON #zombieapocalypse_oc_au #drawingoftheday #digital #dtiys #drawings #digitalpaintings #myoc #myoriginalcharacter #artoftheday #artistsupport #art #artaccount #artoftheday 🎨 #artistsoninstagram #artbyme #artwork #doodlesofinstagram #doodlesoftheworld #dtiyschallenge

635
4 weeks ago

Warning: kehenseman yang membawa cringe di gambar sebelah 🤣🤣🤣🤣 . Ok lemme laugh alone . #zombieapocalypse_oc_au #ikemen #sketch #pencilart #drawing #drawingforlife #ejenali #alilicia #anime #photo #kebaboom

8114
4 weeks ago

Naim tak suka dipaksa bergambar📷📷📷 Kalau degil jugak kamera dengan kau kau sekali meletup 🤣🤣🤣 . Nak tau hasil gambar Naim macamana? Tunggu next post Pei I'mma tag you again 👀👀 . #zombieapocalypse_oc_au #pencilart #sketch #drawing #drawingforlife #brotherandsistergoals #ejenali #alilicia #boboiboygalaxy #anime

837
4 weeks ago

Sorry @peinolita I mean HOW TO DRAW PAV'S HAIR? IDK SO MAIN HANTAM JE KSKSKSK . Have sum Naufal and Pavish based on my imagination where Pavish is clingy to my boi huehue . Naufal biasanya tak emo tapi bila dengan Pavish dia ada sebab untuk marah🤣🤣 . #zombieapocalypse_oc_au #sketch #oc #drawing #drawingforlife #anime #manga #pencilart #bromance #sorrypeiidkhowtodrawyourboi

9911
4 weeks ago

#Repost @_naji02 • • • • • • Pencinta maggie akan terkesan dengan komik ini.. Begitu juga saya huhu - - - Ok ni tak tau part mana tapi dalam drama #zombieapocalypse_oc_au korang pon boleh join sekali au.. Hahahahahaha Oc : @username .art.ff @siapalukis @h__fiz .abu #koleksikomikmalaysia #gengkomik #gengkomikmalaysia #komiklawak #komiklawakmalaysia #maggie #komikdigital #digitalart #comicstrip #comiconinstagram

1373
4 weeks ago

*BLOOD WARNING FOR THE NEXT SLIDE* Hshsjdbhshsjs since ppl around me are doing this, so I was thinking why not? @_naji02 , my oc is comin’ for ya #zombieapocalypse_oc_au Name : Isaac Age : 17 y/o - Willing to use anything he found as weapon - Attends the same school as Irene - Irene’s cousin @jujuliaann_ (he gonna whoop Irene for leaving him ) - tries to act like he’s soft and wholesome but fails miserably cuz his rawr face xd - a sword fight practitioner - he have daddy issues (hates his dad forever cuz his dad left his mom and being an asshole ) - otak mmg bermasalah skskskksk . . #zombie #zombieapocalypse #oc #originalcharacter #myoc #zombieapocalypseoc #ocrefsheet #drawing #sketches #animeguy #digitalart #ibispaintx #stakey_ocs #art #artoninstagram #illustration

16419
4 weeks ago

Lukisan ni besar sangat jadi tercrop sikit oo hoi- . This is the last artwork I made using wacom so have some Naufal guys👀 . He can't talk but he can hear so no need sign language 🤣 But Pavish still wants to use sign language and Naufal doesn't mind huehue . Anyways he's a music composer and maybe some of Yui's songs (? ) are composed by him ( I was just making that up sorry @httpsketch ) . #zombieapocalypse_oc_au #oc #drawingforlife #anime #ejenali #alilicia #boboiboygalaxy #digitalart #krita #boy #aesthetic #illustration #art #digitalillustration #nerdreenoc

29223
4 weeks ago

Yae late 4 pagi gw post Ray ft everyone :v plish do hate ariz ya guys Demmit ig crop hafta the pic again *yeet the table* uh btw skul Dah nak bukak so baik ana spam post awai awai sbb nanty aku tak bukak ig sangat lel so adios- ouh ya beware part last tu cringy gila bhai 😌🔥 . . #zombieapocalypse_oc_au #arizoc

9030

Top photos & videos on #zombieapocalypse_oc_au

last month

So yeap, I make an oc desgin that themed od ZOMBIE APOCALYPSE! Yeah sure why not (please put #zombieapocalypse_oc_au if you have one ) - - Her name is Nora, she is 18y/o, her personality is a bit weird... Watak ni cam agak nakal and selalu akan buat masalah dengan teammate dia... Hahahhahaha.. But dia beefungsi sebagai cheerleader sbb semua org masa ni sendu.. - - Iyea tu mascot monyet dan beberapa costum furry and I proud of that #digitalart #sketch #characterdesign #charactersheet #oc #ocdesign #characterart #komikdigital #seni #lukisan #zombie #zombieapocalypse #cute #animegirl #animesketches #ibispaintx

42491
2 days ago

here is #zombieapocalypse_oc_au ending... - - - Memandangkan aku melihat korang buat happy ending, meanwhile me 😂😂jahat siot. - - Al kisahnya zombie ni tak dapat dikalahkan. Sebab semakin lama semakin berevolusi. Zombie2 tu boleh berfusion pula menyebabkan lebih lagi ramai survivor terkorban termasuk Nora.AAnd tgen, manusia pun terpaksa berpindah ke angkasa sbb Bumi dah hancur. The End - - - Maaf sebab expectation movie ni da ditwistkan.. Sorry aku da jemu nengok jumpa vaksin.. So apakata kita twist kan... Jangan risau ada au baru sambungan utk au ni okay.. Sorry x dpt nak join banyak2 macam korang sebab busy sejak menjak ni.. Anyway kalau ada lagi masa boleh lukis, AKU NAK BALAS BALIK APA KORANG BUAT😭😭💖💖💖YA ALL SO SWEET!!!! #digitalart #art #artwork #zombie #koleksikomikmalaysia #gengkomikmalaysia #komikmalaysia #komikdigital #artoninstagram #artoftheday #ibispaintx #meme #ending #lukisan #seni #komiklawak #art #thankyou

28264
4 weeks ago

Lukisan ni besar sangat jadi tercrop sikit oo hoi- . This is the last artwork I made using wacom so have some Naufal guys👀 . He can't talk but he can hear so no need sign language 🤣 But Pavish still wants to use sign language and Naufal doesn't mind huehue . Anyways he's a music composer and maybe some of Yui's songs (? ) are composed by him ( I was just making that up sorry @httpsketch ) . #zombieapocalypse_oc_au #oc #drawingforlife #anime #ejenali #alilicia #boboiboygalaxy #digitalart #krita #boy #aesthetic #illustration #art #digitalillustration #nerdreenoc

29223
5 weeks ago

If I ever had diabetes, the main reason is this guy🤧 . Swipe to see Naim in zombie apocalypse au 👉 . Along dan adik dah, tinggal angah je lagi👀👀 . #zombieapocalypseoc #zombieapocalypse_oc_au #oc #art #digitalart #krita #drawingforlife #naim #blood #psycho #ejenali #boboiboy #boboiboygalaxy #artvidence #laugh #nerdreenoc

34712
last month

Join #zombieapocalypse_oc_au by @_naji02 ... 🥺🥺 - Sophia berumur 15 tahun seorang yg bermasalah dan penggemar martial art... Telah belajar taekwondo, silat dan jiu-jitsu.. Bercita2 menjadi seorang ahli MMA tetapi x kesampaian kerana dunia diserang oleh zombie... Disebab itu dia berniat untuk belasah semua zombie yg ade... 😅😅 Boleh thn cliche aku punya ayat.. 😅😅 #drawing #forfun #creative #originalcharacter #oc #originalart #huion #medibang #digitaldrawing #digitalartist #digitalart #animestyleart #art

8214
3 weeks ago

[Survive] I tried to do the glitch effect but i guess the lines are too thin... O well, its 4:21 a.m right now. . . . . . . . . Hev some crazy Orna . . . . . . . #zombieapocalypse_oc_au #drawing #drawings #oc #doodles #doodle #sketches #sketch #freetime #imlazylmao #4am #lineart #medibang #digitaldrawing #draw #ouch #imcrying #comic #komik #yesimdying #procastinating #artist #ahoge #iliterallymakeamistakekeelmeplz

678
last month

I finally finished drawing my OCs in zombie apocalypse AU oo hoii . Sorry but traditional art agak-agaknya korang terima tak 👉👈 . I used to draw bloody drawings years ago but now fluffs conquered my art style . After seeing @httpsketch , @lilfroggie_ , @umu_limau and others I can't help but to join this too huehuehue . Anyways it looks like Naufal is the star this time✨✨✨ . Oh yeah I forgot to mention that this zombie apocalypse was held by @_naji02 🤣🤣 . #pencilart #traditionalart #zombieapocalypseoc #zombieapocalypse_oc_au #guns #snipers #drawingforlife #homeworkbilanakbuat #art #artvidence #blood #nerdreenoc

41038
5 weeks ago

- Survival (Zombie Apolocayse version ) . (Sorry for repost it. ) Hello everyone! I'm really excited to join @_naji02 in #zombieapocalypse_oc_au today! Well, I didn't like some horror movie actually but The Walking Dead is my favourite series show on FOX channel. So, I hope you like it! Please like, share and follow to more information! . App I used: IbisPaint & Photoshop Express . #dtiys #cute #artistic_share #typeofartist #anime #art #digitalart #artist #artistoninstagram #instagram #newpost #newart #ibixpaint #new #dartist #meme #followme #like4likes #sketch #sketchbook #illustration #instagood #instadaily #tbt #love #shareforshare #zombieapocalypse_oc_au #zombie #zombieapocalypseau .

2326
4 weeks ago

Joined #zombieapocalypse_oc_au by kak @_naji02 ! Ni Pavish, dia tak pandai lawan or anything but dia pandai hacking and rawat orang. Basically dia dalam 'support team'. Dia 21 tahun! This is Pavish, he's not good with fights or anything but he knows how to hack and treat injured people. Basically he is in the 'support team'. He is 21 years old! . . . . . #oc #characterdesign #character #watercolor #animewatercolor #manga #animeart #anime #mangaart #mangaartist #komikmalaysia #art #painting #drawing #brushes #brush #pen #designing #designs #colors #paper #papers #au #roleplay #edits

31974