#zoomraya2020 photos & videos

3 weeks ago

UWCSEA Dover Campus #zoomraya2020

210
5 weeks ago

Throwback to raya meeting via Zoom & WA call on the 1st day of Eid /1st Syawal. 1. Zoom Raya with my familia in Singapore & Sydney 2. Zoom Raya Cucu Cicit Haji Amad (Singapore & KL ) 3. Zoom Raya with M's maternal grandma, uncles, aunties & cousins 4. WA videocall with SIL, who is in Texas & MIL #raya2020 #zoomraya2020

530
5 weeks ago

1 Syawal 1441H [24May2020] Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin! Taqaballahu Minna Wa Minkum. 🤲🏼 An unprecedented year indeed for us Muslims in Singapore, celebrating Hari Raya Aidilfitri in the comfort of our homes, in view of the COVID-19 pandemic CB measures. The normal congregation Eid prayers at the mosques was performed in congregation as a family instead. No physical visiting allowed so we go virtual! #ZoomRaya2020 #CovEidMubarak2020 #rayatetapraya

390
last month

Our very first virtual Sch Zoom Raya. Short & simple. So much fun meeting everyone. Esp my beloved Cikgu Ros❤️ Awww.. Thank U everyone for being such a gd sport.🥰🌹🥰 Selamat Hari Raya Pada Semua. Maaf Zahir Batin.🤲🏼 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #zoomraya2020 #yuhuans #yhss #selamatharirayaaidilfitri2020 #olynnsaleh #igersraya #igers #igeessg #instagramraya #instagramers #instagram #zoomrayameeting

1025
last month

Zoom Raya with my MUA ladies 👍 #zoomraya2020 #mualadies

230
last month

Ada yang berbeda lebaran tahun ini. Ada rindu yang terpisah. Tadinya jarak tak pernah masalah, seberapa jauh pulangmu akan tetap pulang. Bertemu orang terkasih dan semua kerabat. Tapi sekarang kita harus berjarak rindu dulu. Lebaran kali ini membawa arti yang paling dalam. Berpisah sementara. Tak ada yang selamanya, hanya sementara. Semoga lebaran kali ini membuat kita lebih memaknai apa arti rindu. Biar saja kali ini doamu padanya yang memeluk ibu. Biar munajatmu saja yang mendekap ayah. Agar semua tetap terbayar walaupun jarak memisahkan. #zoomraya2020 #balilife #rumahgp 😜 #rumahgpteam #lebaran #1441H

43
last month

Zoom Raya & Video call with Fitfabers 🥰 #7syawal1441h #30thMay2020 #fitfabbyhaslindaali #stayhomestaysafe #zoomraya2020

278
last month

Miss everyone during raya. Can't wait to see everyone together again. #coveidraya #stayhome #zoomraya2020

170
last month

#zoomraya2020 again for my mum. She wants to do tiktok after this.

2310
last month

💖💖💖 Selamat Hari Raya... Maaf zahir batin.. #sriwana1955 #zoomraya2020

120
last month

Who would have thought my Hari Raya on Zoom would escalate into a talent quest? My nephew brought out his portable mic (blindsiding his competitors from different households 😂 ). Selamat Hari Raya Aidilfitri 💙 . Day 6 💛

3015
last month

Termenung ape tu...😉 You guys can achieve this simple look in my next post. Salam Lebaran semua ♥️. ✨ #blessed #syawal2020 #syawaldatanglagi #zoomraya2020 #stayhome #dudukrumah #hariraya #camelliagrandeur2020 #camelliaempire #eratkanjalinan #indahkansenyuman #kitajagakita

1114
last month

Junjung kurnia 🙏 dan terima kasih banyak² ikut arahan tidak beraya Tahun 2020 nie... Sesungguhnya mak kami begitu terkesan dengan norma baru ini... Pada awalnya begitu sukar memahamkan Mak tentang Norma baru ni... Kenapa tak boleh raya? 🤔 🤔 🤔 Kuih raya tak payah buat? 🤔 🤔 🤔 Baju raya? 🤔 🤔 🤔 Kasut raya mcm mana 😇 biar betul nie!!! dek kerana dah berpuluh Tahun sebelum raya... semestinyer mak akan pastikan dia memasak masakan kegemaran semua kesayangan dia dan Bah... 💞💞💞 (you know who you are 💞💞💞 ) penat tolak tepi yang penting semua juadah kegemaran keluarga terhidang cantik di atas meja di pagi raya... Raya 2020 merubah segalanya... Dgn usia 80 Tahun semestinyer kesihatan mak di utamakan bila Long @ungku_khatijah tak dapat balik baru mak tersadar ini betul² Norma baru... Moga kita semua tabah hadapi semua ini dan doa agar semuanya kembali pulih seperti sediakala 💞💞💞 p/s nie aje dapat amik gambar mak sebab dia kata tak ada baju raya tak nak melawa 😂😁😋 PKP tak boleh keluar walk² window shopping dan semestinyer mak nak pilih baju sendiri okay... Sebab pilihan kami biasanya kelaut 😅 pilihan Long & Abg Aris da best 💞💞💞 #jauhdimatadekatdihati #zoomraya2020 #newnormal2020 #raya2020 #coveid #staysafe #stayathome #staystrong #thankyoufrontliners #selamathariraya #maafzahirbatin

5410
last month

mak aku zoom raya #zoomraya2020

377
last month

Petang ni Sis Sarah seronok2 nak berpantun.. Sis cuba, hopefully sampai la message pantun Sis Sarah ni 😁 “Berbulan-bulan tidak bersua, Tiba Syawal berhari raya, Rindu keluarga menatap muka, Berzoom kita di alam maya.” Kami ber’zoom’ raya mase 1st Hari Raya hr tu dengan keluarga besar di Tampin.. Salam perantauan dari kami di Kajang, Setapak, Gombak dan JB.. Salam perantauan sgt 🤪🤪🤪 #ceriterasissarah #siscuba #siscubapantun #pantunhariraya #zoomraya2020 #aidilfitri2020

300
last month

Selamat Hari Raya from the 4 of us. Maaf Zahir Batin. We are open for Zoom bookings. : ) #eidmubarak #eid2020 #faisalinasarahaisha #nursarahalisha #nuraishaaliyah #alhamdulillah #harirayaidulfitri #zoomraya2020

380
last month

#ootdraya #zoomraya #zoomraya2020 #sampingmoden 1st day of Raya..

50
last month

today 6pm-9pm doing zoom with all my kakis gerek girlfriends...Ex Siling Secondary School Ladies Bonding sections..mizz u gurlss...inshallah we will meet k one day..Stay Home & Stay Safe ladies...❤❤❤ #ExSilingSecondarySchool #TheKakisGerekGirlfriends #BondingTime #StayHomeAndStaySafe #RayaCovid19 #ZoomRaya2020 #TaatPadaYangSatu

200
last month

Zoom- raya with Malaysian cousins. Long time no see! #covid19 #quarantinelife #maternalcousins #coveidmubarak #zoomraya2020

90
last month

Decided to do a TikTok challenge with the fam since we are all stuck at home during this festive season! Enjoy hehe! #rayaathome #eid2020 #tiktokchallenge #zoomraya2020

13727
last month

❤One with the cousins❤ #zoomraya2020 #coveid2020

100
last month

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin from Team Akyera #zoomraya2020

100
last month

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin from Team Akyera #zoomraya2020

110
last month

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin from Team Akyera #zoomraya2020

90
last month

💖🌴🏡😘Sweeeewittt...!!! Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Batin... Minal Aidil Walfa Izin dari Kami.... Nor Hafis , Suriani & Family...!!! Spread the Luv !!! (24.05 2020 ) ..!!!💖🌴🏡😘✌ #STAYHOMERAYA2020 #MINALAIDILWALFAIZIN #ZOOMRAYA2020 #ZOOMRAYAPUTEHFAMILY #ZOOMRAYASELAMATFAMILY #ZOOMRAYAJFAMILY

682
last month

Our mosques are still closed but that did not dampened our mood to celebrate the success of our month of fasting by thanking Allah. And here @agmy1717 as my imam and me as the only makmum reciting the takbir and all ready to perform our Eidul Fitri prayers. Live telecast of kutbah by our Mufti Dr. Nazirudin Mohd Nasir. #eidmubarak #eid2020 #selamathariraya #eidulfitr #eidulfitr2020 💕🌙 #covid19singapore #circuitbreakersingapore #lockdown2020 #zoomraya2020

247

Top photos & videos on #zoomraya2020

last month

𝟐𝟒 𝐌𝐚𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟎:⁣⁣⁣ Selamat Hari Raya 😘 Mohon Maaf Zahir & Batin 🙏🏻⁣ ⁣ 1st of Syawal came while “Circuit Breaker” measures are still in place. Raya, and even Ramadan, this year has been so different as compared to previous years. It’s been really difficult not being able to see our loved ones and seeing all of them in person 😢⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ But we are so blessed that technology has helped bridge that gap today. It’s been a fulfilling day of zoom calls catching up with family and friends.⁣⁣ ⁣⁣⁣ The last one month or two have definitely been special. Will definitely cherish the time spent with the love of my life staying home, working, exercising, praying, eating with her 24/7. ⁣⁣ ⁣⁣⁣ When 2nd June comes, I’m going to have separation anxiety from wifey. For sure! 😂⁣⁣ ⁣⁣ #zoomraya2020 #selamathariraya #aidilfitri #raya2020 #sghome

1424
last month

Our very first virtual Sch Zoom Raya. Short & simple. So much fun meeting everyone. Esp my beloved Cikgu Ros❤️ Awww.. Thank U everyone for being such a gd sport.🥰🌹🥰 Selamat Hari Raya Pada Semua. Maaf Zahir Batin.🤲🏼 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #zoomraya2020 #yuhuans #yhss #selamatharirayaaidilfitri2020 #olynnsaleh #igersraya #igers #igeessg #instagramraya #instagramers #instagram #zoomrayameeting

1025
last month

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin dr kami sekeluarga. #zoomraya2020 #BRAHboys #theNURAZMIs #StaySafeStayHome #adifferentmeaningfulraya

1869
last month

Selamat Hari Raya, Eid Mubarak 💖🎉💖 from our family household to yours 💖 #zoomraya2020 #rayabersatu #virtual

1354
last month

Selamat Hari Raya! 🌿 #stayhome #zoomraya2020 #coveid

1114
last month

“Friendship is the hardest thing in the world to explain. It’s not something you learn in school. But if you haven’t learned the meaning of friendship, you really haven’t learned anything.” #eidmubarak #stayhomestaysafe #zoomraya2020

3610
last month

Zoom Raya & Video call with Fitfabers 🥰 #7syawal1441h #30thMay2020 #fitfabbyhaslindaali #stayhomestaysafe #zoomraya2020

278